VAR150319 docent Engels 1e graads VWO-HAVO in Asten

Het Varendonck College is een streekschool met een breed onderwijsaanbod. Op de locatie Asten volgen zo’n 900 leerlingen onderwijs aan het havo en vwo (atheneum en gymnasium). Leerlingen kunnen bovendien kiezen voor technasium of tweetalig onderwijs.
Het Varendonck College is ook een ambitieuze school waar we continu aan het werk zijn om het onderwijs voor onze leerlingen nog beter te maken. Het optimaliseren van maatwerk is een belangrijk onderdeel van dit proces. De komende jaren zetten we stappen naar blended learning, waarbij we in de leerjaren 1 en 4 komend jaar naast boeken ook starten met digitale, adaptieve methodes via BYOD.

We zijn op zoek naar een aantal dynamische, enthousiaste collega’s die samen met ons deze ambities gaan waarmaken. Mensen die goed zijn in hun vak, maar ook buiten de les ideeën hebben over goed onderwijs en daar een structurele bijdrage aan willen leveren.

Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een:

1e graads bevoegde docent Engels. Bij voorkeur een docent die ervaring heeft met het International Baccalaureate (IB) programma. Native speakers worden van harte uitgenodigd te solliciteren.
In het rooster staan lessen in de bovenbouw VWO-HAVO gepland.
Wie zoeken wij?
– Docent met ruime ervaring in bovenbouw HAVO en VWO en bereidheid ook in de onderbouw les te geven met het oog op de doorlopende leerlijn.
– Docent met de juiste kwaliteiten om het IB-programma in de bovenbouw VWO samen met het IB team verder vorm te geven.
– Iemand die zelfstandig kan werken, maar ook op een prettige manier kan samenwerken, voldoende kennis van zaken heeft, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft en leerlingen kan motiveren het beste uit henzelf te halen.
– Native speaker is een bonus als bovenstaande kwaliteiten op jou van toepassing zijn.

De vacatureruimte is 0.7-1.0 FTE
Het betreft een LD-functie. Het betreft een tijdelijke vacature van 1 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte kan de arbeidsovereenkomst in schooljaar 20-21 omgezet worden naar onbepaalde tijd.

Solliciteer