Vacature Docent Engels in Rotterdam

Het Libanon Lyceum is per direct op zoek naar een 1e-graads docent Engels voor 0,5 FTE. De aanstelling betreft grotendeels lessen in de bovenbouw Havo en Vwo. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband.

Tijdens de lessen Engels op het Libanon Lyceum wordt gewerkt met een (grotendeels) Engelstalige methode en de spreektaal is Engels. Naast de methode wordt ernaar gestreefd om de leerlingen te motiveren en activeren met verschillende andere werkvormen, media, literatuur en actualiteiten.

Vanuit de sectie Engels zoeken we een enthousiaste, toegankelijke en flexibele collega; iemand die een passie heeft voor de Engels taal en dit ook uitdraagt naar leerlingen. We zoeken een collega die nadenkt over het onderwijs, de manier waarop de kennis wordt overgedragen naar de leerlingen en de methode hiervoor durft los te laten en eigen materiaal ontwikkelt. Een sterke didactische en pedagogische onderlegging is daarbij een pre.

De sectie Engels is een innovatieve vakgroep die staat voor samenwerking en eenheid; wij zoeken iemand die zowel in teamverband als individueel wil bijdragen aan onze onderwijsdoelen.

Ook studerenden in de eindfase van de 1e-graads opleiding zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Nadere informatie en solliciteren:
Heeft u interesse in deze vacature stuur dan voor 26 september a.s. uw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@llr.nl t.a.v. Y. Van Oversteeg.

Solliciteer