sjl.22/23.19 docent Engels 0,5 -0,8 fte 2de graads in 's-Hertogenbosch

Het Sint-Janslyceum is een Bossche VO school tussen stad en groen met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo. Het aantal leerlingen bedraagt ongeveer 1.800.
Ons streven is om alle leerlingen hoogwaardig onderwijs en zorgzame begeleiding te bieden. Dit alles vanuit een veilige, kleinschalige leer-, leef- en werkomgeving.
Voor de school staat de menselijke maat centraal en we vinden een open, toegankelijke en professionele cultuur belangrijk, een cultuur waar veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid.
Bakens voor ons onderwijs en onze schoolorganisatie zijn de begrippen goed mens, goed leven en goed handelen.

Wij zijn met ingang van volgend schooljaar op zoek naar een enthousiaste tweedegraads docent Engels (0,5 – 0,8 fte)

Wat ga je doen?
Je wordt opgenomen in een enthousiast team en geeft lessen Engels aan leerlingen in mavo, havo en vwo. Je begeleidt leerlingen, je ontwikkelt lesmateriaal en krijgt daar tijd en ruimte voor. Je werkt samen binnen je vakgroep en daarbuiten en je hebt een positieve grondhouding richting onze leerlingen. Je krijgt voldoende mogelijkheden je verder te ontwikkelen binnen onze school. Samen met je collega’s uit de vakgroep ontwikkel je de inhoud en denk je mee over de invulling van het vak.

Wat verwachten we van jou?
* Je bent enthousiast en een betrokken collega;
* Je werkt prettig en effectief samen met collega's;
* Je werkt verbindend naar leerlingen en collega's;
* Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat iedere leerling jouw vak goed begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit;
* Vanuit jouw liefde voor het vak Engels weet je de klas mee te nemen in de opdrachten die je voor ze neer legt;

Vaardigheden
• Je bent in het bezit van een 2de graad onderwijsbevoegdheid;
• Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
• Je gaat een uitdaging niet uit de weg;
• Je kunt snel schakelen en je bent geduldig;
* Je werkt vanuit vertrouwen.

Waarom kies jij voor het Sint-Janslyceum?
Je krijgt een plek in een team met behulpzame en gedreven collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en projecten. Het Sint-Janslyceum biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer en een aantrekkelijke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing.
De school wil voor haar medewerkers een goed werkgever zijn door het voeren van een goed personeelsbeleid. Naast een passende beloning vormen begeleiding, scholing en coaching daarbij belangrijke instrumenten.

De vacature betreft een tijdelijke aanstelling tot einde schooljaar 2022-2023, met uitzicht op vast.
Je belangstelling voor bovenstaande vacature kun je uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl). Reageren kan tot 12 juli 2022.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw M. de Vries, HR adviseur, via e-mail m.de.vries@sjl.nl of telefonisch 073 – 615 4780.

Solliciteer