Leraar Engels in Zwolle

Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het team Internationale Handel & Commercie zijn wij per 1 september 2019 (nieuwe schooljaar) op zoek naar een leraar Engels voor 0,6-0,8 fte. Je verzorgt lessen Engels aan studenten van de opleiding Internationale Handel, niveau 3 en 4. 
Wij zoeken een collega met relativerend vermogen. Daarnaast kun je gestructureerd denken en handelen en heb je (bij voorkeur) ervaring in het lesgeven in het (v)mbo. Je kunt de lesstof verrijken vanuit eigen kennis en ervaring vanuit de beroepspraktijk en/of
het onderwijs. Je hebt een flexibele instelling en bent in staat om een constructieve bijdrage te leveren aan het team Internationale Handel & Commercie en de doelen die met elkaar gesteld zijn. Je bent daarnaast digitaal vaardig en bent op samenwerking gericht.

Je functieprofiel
Beschik jij over:
– hbo werk- en denkniveau?
– een onderwijsbevoegdheid Engels 2e graad?
– ervaring in het coachen en begeleiden van studenten?
– relativerend vermogen?

En ben jij:
– flexibel en creatief?
– een enthousiast begeleider van studenten in het 
  onderwijsleerproces?
– sociaal en communicatief sterk?
– positief ingesteld?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.218,– per maand, excl.
8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op
onze website.

Solliciteer