Leraar Engels in Winschoten

Wij zijn het Dollard College, een brede scholengemeenschap in Oost-Groningen. Wij bieden gymnasium, atheneum, vwo tweetalig onderwijs, havo, zesjarige havo, mavo, vmbo, praktijkonderwijs en isk. Het onderwijs wordt gegeven op zes vestigingen in Bellingwolde,
Oude Pekela, Winschoten en Woldendorp. Bij het Dollard College werken ongeveer 300 medewerkers voor circa 2.400 leerlingen.
Dollard College is vanaf 1 januari 2022 onderdeel van stichting scholengroep Trivium.
Gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk zijn onze kernwaarden. Werken bij het Dollard College is investeren in de leerling en in jezelf. Spreekt jou dit aan? Dan is een baan bij het Dollard College wat voor jou!

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een docent Engels (2e graads)
0,5 tot 0,6 fte

Deze baan
Campus Winschoten is een samenwerking tussen het Dollard College en Noorderpoort. Op de Campus wordt onderwijs gegeven aan leerlingen in het mbo en de bovenbouw van vmbo, tl, gl, kb en bb. De afdeling bovenbouw vmbo telt 600 leerlingen.

Wat je gaat doen bij het Dollard College
Als docent Engels geef je op aansprekende wijze les aan leerlingen in klas 3 en 4 van het vmbo (BB,KB,GL en TL). En maak je met jouw collega’s onderdeel uit van het team kernvakken. Ook denk je mee over de ontwikkeling van jouw vak.
Je vindt het leuk om leerlingen te stimuleren om zelfstandig te (leren) leren zodat ze zich, ook op persoonlijk vlak, verder kunnen ontwikkelen. Je daagt de leerlingen uit om steeds het beste uit zichzelf te halen.
Het Dollard College, vestiging Campus is een actieve school. In jouw functie begeleid je op school en daarbuiten leerlingen tijdens diverse projecten en stages en neem je deel aan verschillende schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Wij zoeken een collega

 • die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk,
 • die ontwikkelings- en resultaatgericht kan werken en hierbij veiligheid en kwaliteit vooropstelt,
 • die betrokken is bij onze leerlingen en de school,
 • met minimaal een tweedegraads bevoegdheid Engels

Wij bieden
Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao-vo met een maximum salaris van € 4.366,00 per maand bij een volledige betrekking.

Verder bieden wij:

 • een contract voor de duur van 1 jaar (verlenging daarna mogelijk)
 • prima arbeidsvoorwaarden waaronder:
   
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen,
 • afhankelijk van de invulling van de werkweek, een extra aantal bovenwettelijke vakantiedagen,
 • budget voor levensfasebewust personeelsbeleid,
 • ruimte voor professionalisering,
 • begeleiding voor (startende) docenten door vak- en docentcoaches.  

Vragen?
Uitgebreide informatie over het Dollard College vind je op www.dollardcollege.nl. Voor nadere informatie over de vacature kun je ook contact opnemen met A.A.Noorda-Bolt, vestigingsdirecteur, te bereiken op telefoonnummer 06-23656645 of via a.noorda-bolt@dollardcollege.nl

Is dit jouw baan?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat jij de geschikte kandidaat bent? Dan vragen wij je digitaal te solliciteren. Klik op de knop ‘solliciteer nu’ om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig
mogelijk, maar uiterlijk 28 mei 2022. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.
​​​​​​​
Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Interne medewerkers hebben voorrang op externe kandidaten. 

Solliciteer