Leraar Engels in Den Bosch

Talenacademie
De Talenacademie is een faciliterende afdeling binnen het College. Alle docenten vreemde talen zijn hierin samengebracht en zij verzorgen onderwijs op alle onderwijsafdelingen die het Koning Willem I College rijk is. De Talenacademie kent 70 collega’s. De leeftijden
van onze studenten variëren van 20 tot 65 jaar. De één volgt BOL onderwijs en de ander BBL.

Wij zijn op dit moment op zoek naar een Leraar Engels voor het verzorgen van lessen bij onze onderwijsafdeling Bouw- infra, architectuur en meubeldesign (BAM). Wij zoeken een teamplayer die beschikt over een brede inhoudelijke kennis en didactische vaardigheden
om zo zijn of haar passie voor de Engelse taal over te brengen op onze mbo-studenten.

Wat ga je doen?
Als coachende leraar bereid je onze studenten voor op hun toekomst. De toekomst vraagt enerzijds om experts in een beroep met de voorwaardelijke basiskennis en vaardigheden van taal, rekenen, loopbaanontwikkeling & burgerschap. Anderzijds vraagt de toekomst
een scala aan vaardigheden die de student wendbaar en weerbaar maken bij veranderingen in het beroep en de maatschappij.
Je geeft op een aansprekende en effectieve wijze les, afgestemd op leerwensen en beginniveau. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het samenstellen van les- en leermethoden. Ook lever je een bijdrage aan het proces met betrekking tot toetsontwikkeling, toetsing
en examinering. In samenwerking met collega’s zorg je voor het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van je leidinggevende op dat gebied.

De kenmerken van ons onderwijs zijn:

• We gaan voor praktijkgericht onderwijs
• We bieden flexibel onderwijs
• We bieden interdisciplinaire ervaringen
• We bieden een passende blend
• We staan voor sterk pedagogisch en didactisch vakmanschap

Wat verwachten we van jou?
Om deze functie in te kunnen vullen heb je kennis van en ervaring met het vakgebied Engels. Daarnaast is algemene theoretische pedagogische en didactische kennis een vereiste.
 
Je bent vaardig in het overdragen van (praktijk)kennis en het begeleiden en motiveren van leerlingen zit in je DNA. Verder ben je in staat om onderwijsprogramma’s vorm te geven en kun je didactische methoden en technieken toepassen.

Je helpt mee om onze ambities waar te maken door lef te tonen en te gaan doen! Commitment, Respect, Vertrouwen, Luisteren, Stimuleren en faciliteren zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

 
Je hebt de Lerarenopleiding Engels afgerond of beschikt over een relevant diploma hbo, aangevuld met een Pedagogisch didactisch diploma.

Wat bieden we?
De sfeer binnen het college is informeel en laagdrempelig, er is veel aandacht voor de werk- en leeromgeving. Ons college is een echte ontmoetingsplek. Met onze mooi ingerichte praktijklokalen bootsen we de echte maatschappij zoveel mogelijk na. Als medewerker
kun jij hier van mee profiteren. Zo kun je een bezoek brengen aan de kapper, kun je een hapje eten in Ons Restaurant of de Mensa en gebruik maken van onze eigen evenementenorganisatie.

We bieden een gevarieerd scholingsaanbod en volop ruimte om je talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Het is een tijdelijke vacature voor in beginsel 12 maanden, met een proefperiode van 1 maand.

Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2961,- en € 4429,- bruto per maand op fulltime basis (LB schaal, cao mbo). We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Indien er sprake is van een ontwikkeltraject tot Leraar dan bedraagt het maximale salaris € 3979,- bruto op fulltime basis (schaal 9).

 
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met de heer T. Prinssen, teamleider. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 073 – 6249483 of via 06 – 20628423.
 
 

Solliciteer