Docenten Engels 1e en/of 2e graad (Ulenhofcollege) in Doetinchem

Ben jij die
 
Docent Engels 1e of 2e graad,
 
die met een tevreden gevoel naar huis gaat na een dag van kennis delen, filosoferen en enthousiasmeren van jouw leerlingen? Die met liefde de nieuwe generatie de diversiteit en veelkleurigheid van de samenleving bijbrengt, om hen zo klaar te maken voor de toekomst?

Dan zoeken wij jou!

Wij bieden je per direct een tijdelijk dienstverband voor ca. 0,6 – 1,0 fte.  Het gaat om meerdere vervangingsvacatures en de omvang is bespreekbaar. De lessen Engels worden gegeven aan zowel onder- als bovenbouw mavo-havo-vwo en tweetalig
vwo.
 

Jij:
Je hebt hart voor je leerlingen, je daagt uit tot ontdekken van nieuwe inzichten en verbreding van blikveld in een duidelijk gestructureerd leerklimaat. Je weet dat naast het lesgeven ook de samenwerking met je collega-docenten en aanvullende taken van belang
zijn. Je vindt daar je weg in en zet je in voor een goed werkend team. Natuurlijk onderschrijf je de missie en visie van het Ulenhofcollege.
Een passende onderwijsbevoegdheid en relevante werkervaring is gewenst.
 

Ons aanbod aan jou:
De vacature is een LB-functie. De CAO VO is leidend voor wat betreft jouw arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een schoollaptop, een fietsregeling en een sportregeling.
 

Solliciteer