Docent Engels tweedegraads in Hilversum

Enthousiaste tweedegraads docent Engels gezocht voor 0,6 – 1,0 fte

Onze enthousiaste en ambitieuze sectie Engels zoekt per aankomend schooljaar een net zo enthousiaste en gemotiveerde collega die graag samenwerkt aan een sterk curriculum.

Je bent een tweedegraads docent Engels die staat voor modern activerend onderwijs waarin het ontwikkelen van de vaardigheden centraal staan. Door jouw coachende manier van lesgeven laat je onze kernwaarden ‘vertrouwen, aandacht en ruimte’ terugkomen in de lessen
en weet je leerlingen te interesseren voor de Engelse taal. Je gaat lesgeven aan leerlingen van de mavo, havo en het vwo. Het zwaartepunt van jouw lessen bevindt zich in de onderbouw.

We bieden je een baan met uitzicht op een vaste aanstelling in een ambitieuze school die volop in ontwikkeling is. Laat ons weten hoe jouw toegevoegde waarde er uitziet en wat voor jou belangrijk is in je werk.

Wil jij betrokken zijn bij onze dynamische school en wil je met jouw passie onze leerlingen motiveren voor het vak Engels?
Solliciteer dan direct! We gaan graag met je in gesprek.
 
Heb je vragen? Neem dan contact op met Marrit Velt (m.velt@comeniusnet.nl), sectorleider bij het Comenius College.
 

Je hebt een tweedegraads lesbevoegdheid Engels en aantoonbare werkervaring als docent. 
 

Primair en secundair; conform CAO-VO.
De aanstelling is tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
De omvang van de baan is  0,6 – 1,0 fte. 

Je wordt collega in een leuk team en gaat werken in een mooie school die uitstekend is gelegen aan de bosrijke rand van Hilversum. 
 

Solliciteer