Docent Engels tvv zwangerschapsverlof – Park Lyceum in Almere

Op Baken Park Lyceum, gelegen in Filmwijk in Almere, volgen komend schooljaar circa 1400 leerlingen interconfessioneel voortgezet onderwijs op mavo, havo en vwo. Met een gedreven team van ongeveer 100 medewerkers bieden we een inspirerende leer- en leefomgeving,
gericht op resultaat en ontwikkeling van talenten. Naast het internationale profiel kenmerkt de school zich door een vriendelijke en open sfeer; nieuwe collega's worden deskundig begeleid en voelen zich snel thuis op onze school.

Via www.hetbaken.nl/parklyceum maak je kennis met de school. Een school met een mooie mix van ervaring en startende docenten. De school biedt leerlingen een stevige basis en is vanaf de start heel actief op het
terrein van Bèta, Kunst en Internationalisering. Internationalisering als speerpunt is één van de vijf ambities die op de site van de school staan benoemd. Het biedt een schat aan mogelijkheden om het curriculum te verrijken en om leerlingen betekenisvolle
ervaringen te laten opdoen. De Mavo is het afgelopen jaar gestart met 20/80 learning. Een gedeelte van het curriculum wordt daarbij omgezet in vraaggestuurde projecten en stages.

Ben jij een pedagoog? Heb jij passie voor je vak? Werk je graag samen met collega's? Ben je creatief, betrokken en een kansengrijper? Dan biedt Park Lyceum jou graag een dynamische werkplek!
 

In verband met een collega die met zwangerschapsverlof gaat met ingang van 8 november 2021 een vacature voor een tweede graads docent Engels voor 0, 65 fte.
De hoofdtaak van een docent is uiteraard het verzorgen van onderwijs. Maar wij zoeken ook een collega die de leerlingen kan enthousiasmeren. Daarnaast zoeken we iemand die met nieuwe ideeën komt en een actieve rol in de sectie op zich neemt.

Wat vragen wij van de kandidaat?
• Afgeronde relevante studie op HBO of Universitair niveau
• Onderschrijven en ondersteunen van onze interconfessionele identiteit
• Onderwijsbevoegdheid in het vak Engels
• Heeft inzicht in de inhoud, structuur en cultuur van het voortgezet onderwijs
• Bezit meer dan gemiddelde communicatieve vaardigheden
• Is in staat onze school goed te representeren
  

Inschaling is conform CAO VO op basis van ervaring.

Bij het Baken kan je gebruik maken van een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
– Fietsplan
– Regeling bedrijfsfitness
– Beeldschermbril
– Fiscale uitruil reiskosten
– Fiscale uitruil vakbondscontributie
– Mogelijkheden tot gebruik laptop/telefoon
– Individueel ontwikkelbudget
– Individueel keuzebudget mbt duurzame inzetbaarheid
– Korting op verzekeringen

Solliciteer