Docent Engels m/v in Middelburg

De vacatures zijn ruim geformuleerd omdat wij breed belangstelling hopen te wekken en wij in dit stadium van de voorbereiding op komend schooljaar mogelijkheden zien om de invulling van de vacatures nog nader vorm te kunnen geven. Het is in dit stadium
ook nog niet duidelijk op welke locaties de vacatures ingevuld worden. Wij zoeken zowel 1e als 2e graads docenten als docenten in opleiding.

Je geeft les en begeleidt (groepen) leerlingen. Je bent allround docent op je vakgebied en  kunt een goed didactisch en pedagogisch klimaat in de klas realiseren. Je levert een bijdrage aan de onderwijsontwikkeling binnen je vakgebied.
 

Wat wij vragen:

  • Je beschikt over een lesbevoegdheid; wanneer je studeert voor deze bevoegdheid word je tevens van harte uitgenodigd te reageren.
  • Je bent in het bezit van theoretische en praktische vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis. 
  • Je bent op de hoogte van voor het onderwijs relevante, recente onderwijskundige en vakinhoudelijke ontwikkelingen en kent methodieken om deze voor leerlingen in te zetten.
  • Je bent vaardig in het werken met digitale leermiddelen.
  • Je enthousiasmeert en motiveert leerlingen en kunt een veilig leerklimaat bieden.

 
 
Wij vinden het belangrijk dat je in overeenstemming met de identiteit van de school functioneert.
Wanneer je naar een beperkte betrekkingsomvang wilt solliciteren, nodigen we je ook uit te reageren.
 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Voortgezet Onderwijs en bespreken we graag in een arbeidsvoorwaardengesprek.

Solliciteer