Docent Engels Leidschendam in Leidschendam

Docent Engels

Ben jij een ervaren (- en bevoegd) docent Engels die onze studenten weet te boeien voor het vak Engels en het vak weet te verbinden aan de beroepsgerichte vakken, gericht op onze opleidingen Welzijn & Zorg? Zie jij jezelf al helemaal in deze rol dan komen wij graag in contact met jou.

Wat ga je doen?

– Je bereidt lessen voor en geeft zowel klassikale als digitale Engelse lessen bij de verschillende Pedagogische opleidingen van ons college;
– Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vak inhoud maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling; 
– Naast lesgeven vindt je het ook leuk om je te richten op Studieloopbaanbegeleiding.

Wie zoeken we?

Pedagogisch/didactische bekwaamheden vinden we natuurlijk belangrijk: kun je goed contact maken met uiteenlopende studenten, ze motiveren, een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas? Ook vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen zijn nodig in deze baan. Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een docent die plezier heeft in mbo-onderwijs, die goed kan improviseren en een teamspeler is. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in een veranderende en dynamische organisatie.

Functie-eisen

De kandidaat beschikt over de volgende kennis en vaardigheden:

– Een 2de graads bevoegdheid is een voorwaarde;
– Goed kunnen organiseren en differentiëren in de klas;
– Bekendheid met de opleidingsstructuur van het MBO;
– Kennis van methode Taalblokken is handig maar niet noodzakelijk;
– Je beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.

 Wat bieden wij? 

Je kunt rekenen op een salaris van maximaal € 4.359 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo). Wij bieden een tijdelijke aanstelling die wij bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden graag voortzetten. Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor. 

Daarnaast bieden wij:

– 8,33% eindejaarsuitkering; 
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen; 
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met vacature verantwoordelijke Teamleider, Claudia van der Kroft per mail op: ckroft@mborijnland.nl en per telefoon op: 06-51694695

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

Na je sollicitatie 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.  

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Solliciteer