Docent Engels in Wassenaar

De vacature
Wij zijn per direct op zoek naar een tweedegraads collega Engels voor 0,60 fte wegens een tijdelijke vacature ter vervanging wegens ziekte. Het is nog niet duidelijk voor hoe lang deze vervanging nodig zal zijn.
Het gaat om lessen Engels in 4 klassen: een brugklas, 2x 2T en een 3T en twee Adelbertlessen in de onderbouw (zie hieronder).
De uren staan ingeroosterd op maandag, dinsdag en donderdag.

Over het Adelbert 
Op het Adelbert wordt gewerkt met het  "Adelbert rooster".
Elke leerling volgt drie of vier vaklessen per dag. Deze duren 80 minuten elk en vormen het fundament van ons onderwijs. Voor en na de vaklessen plannen onze leerlingen Adelbertlessen in van 40 minuten. 

 

Wij zijn op zoek naar docenten die graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs op het Adelbert College.
Word jij enthousiast van het inzetten van afwisselende en activerende werkvormen binnen vaklessen van 80 minuten? Lijkt het jou interessant om vorm te geven aan verrijking en ondersteuning binnen onze Adelbertlessen? Vind jij het bovendien belangrijk om met
leerlingen en collega’s de verbinding op te zoeken? Dan ben jij het type docent waar wij naar op zoek zijn en nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Onze voorkeur gaat uit naar een docent met ervaring in vmbo-t klassen die pedagogisch sterk is.

Wij bieden:

  • goede begeleiding in een prettige werkomgeving;
  • alle startende docenten, ongeacht de onderwijservaring, maken deel uit van "team nieuw". Dit team wordt begeleid door een 2-tal coaches (Begeleider op School, zgn BOS'sen). Zij starten het schoojaar op met een startersbijeenkomst, bieden individuele begeleiding
    en organiseren gedurende het schooljaar een aantal bijeenkomsten waarbij er o.a. ruimte is voor intervisie.
  • sociale activiteiten om je collega's beter te leren kennen

Naast een salaris conform de CAO-VO en vakantiegeld, ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en een laptop.
Verder bieden wij aanvullende regelingen zoals een fietsplan en de mogelijkheid om je fitness abonnement of reiskosten uit te ruilen met je eindejaarsuitkering.

Solliciteer