Docent Engels in Utrecht

Heb je affiniteit met het vmbo en wil je bij ons aan de slag? Reageer dan op deze vacature!. Wij zijn op zoek naar een docent Engels.

Je beschikt over een lesbevoegdheid voor het vak of bent in de laatste fase van je opleiding.

Schaal LB volgens CAO VO, met de mogelijkheid voor schaal LC, thans maximaal € 5.012 bruto per maand bij een volledige baan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, NPO- arbeidsmarktoelage en reiskostenvergoeding.

Het Globe College is onderdeel van de Willibrord Stichting en ligt thans aan de rand van Utrecht in Kanaleneiland in een prachtig nieuw schoolgebouw. Een levendige, leuke plek om te leren en te werken. We verzorgen met circa 100 collega's het onderwijs voor zo'n 700 leerlingen in de basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg en mavo/havo. Ons doel is kwalitatief goed onderwijs bieden aan onze leerlingen en ze een goed diploma te laten behalen. Wie hier komt werken, voelt zich snel op z'n plek dankzij de open cultuur en korte lijnen. Werken moet niet alleen serieus zijn maar mag ook gezellig zijn. Kortom, nieuwe collega's vinden bij het Globe een goede werkplek.

Solliciteer