Docent Engels in Utrecht

Wist jij dat 12% van de Engelse taal bestaat uit de letter E. Als docent Engels weet jij hier alles van.

Wij zijn op zoek naar een docent Engels voor een kleinschalige vmbo groenschool in Lelystad. Het gaat om een tijdelijke aanstelling van 24 oktober tot 31 december waarbij het wellicht langer kan duren. Mocht jij andere wensen hebben of dit sluit helemaal aan naar wat jij zoekt dan hoor ik het graag!

wat bieden wij jou

  • Salaris conform mbo cao LB
  • Reiskostenvergoeding + eindejaarsuitekring
  • Lelystad (0,19 cent km)
  • 0,6 tot 0,8fte (parttime mag ook)
  • Opleidingen + workshops via Randstad Onderwijs
  • Fijne werksfeer en betrokken collega's

wie ben jij

Jij bent een enthousiaste docent Engels met een 2e graads bevoegdheid op zak of bent studerende hiervoor. Als docent Engels heb jij ervaring en affiniteit met vmbo leerlingen. Jij bent iemand die weet hoe je deze doelgroep kan motiveren en activeren. Jij bent pedagogisch sterk en didactisch vaardig. Daarnaast heb jij ervaring als mentor en pakt dit met beide handen aan.

wat ga je doen

Jij geeft les aan een eerste, een vierde en drie tweede klassen vmbo. Jij bent daarnaast mentor van een eerste klas op GL/TL niveau. Je stimuleert de leerlingen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen, kunt omgaan met en inspelen op verschillen tussen leerlingen.

  • 12 lesuren van 45 min + mentoraat klas 1  GL/TL niveau
  • Een eerste, een vierde en drie tweede klassen in het vakgebied Engels.

waar ga je werken

Je gaat werken op een kleinschalige vmbo groenschool midden in Lelystad met een fijne werkomgeving. Je gaat samenwerken binnen de vakgroep Engels bestaande uit 5 personen en jouw bijdrage wordt gewaardeerd.

sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel als docent Engels? Dan ben jij de aangewezen persoon! Heb jij nog vragen over deze vacature? Stuur een bericht: +31613591409. In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required. Also a CV in Dutch is required.
We zien je sollicitatie graag tegemoet, solliciteer via de button ”solliciteren”!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer