Docent Engels in Oldenzaal

Ben jij een energieke docent Engels? Vind jij een goede relatie met leerlingen belangrijk? Kun jij leerlingen laten ervaren hoe leuk taal is en kun jij verband leggen tussen taal en praktijk? Zie je Engels ook doeltaal? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Engels aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo. Het betreft lessen in alle leerwegen.
 
Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels. Wij zoeken een energieke en enthousiaste docent die een goede relatie met leerlingen belangrijk vindt en die in staat is de leerlingen mee te nemen in de liefde voor zijn vak. 
 
Jouw werkplek
Het Twents Carmel College verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.
 
De locatie Potskampstraat kent voor de leerjaren 3 en 4 een breed en uitnodigend aanbod van een geïntegreerd vmbo. Dit betekent dat alle leerwegen binnen alle sectoren van het vmbo worden aangeboden.
 
Onze school is een lerende organisatie waar elke medewerker een leven lang leert. We vragen van leerlingen, maar ook van elke medewerker, blijvende ontwikkeling en groei. Het leren met, van en tussen individuen, het leren van en tussen teams en het leren van de organisatie staan centraal. Hierbij wordt uitgegaan van een hoog ambitieniveau waarbij we streven naar het maximaal haalbare. Top voor Talent!
 
Ons aanbod
Het gaat om een parttime baan (0,2 – 0,3 fte), die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Dhr. H. Middelburg
Functie: Adjunct-directeur
Telefoon: 0541 – 53 23 33

Tijdens de zomervakantie (van 20 juli tot en met 18 augustus 2019) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 19 augustus 2019 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.
 
Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Solliciteer