Docent Engels in Nijverdal

Docent Engels
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij in verband met ziektevervanging op zoek naar een docent Engels. Je verzorgt als docent Engels lessen aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het vmbo (leerjaar 2 en 3, kader en TL).

Jouw verantwoordelijkheden
Je bent in staat om leerlingen te motiveren en te ondersteunen in het planmatig werken en werkt met activerende werkvormen. Het werken met een digibord binnen de les is voor jou vanzelfsprekend en je bent op de hoogte van de nieuwste onderwijsontwikkelingen
op je vakgebied. Als mentor draag je mede zorg voor het welbevinden van je leerlingen, je staat ouders/verzorgers te woord en maakt onderdeel uit van onze begeleidingsstructuur.

Jouw profiel
Je beschikt bij voorkeur over een tweede graad onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels, of bent studerend hiervoor en hebt affiniteit met leerlingen in de onderbouw van het vmbo. Je bent daardoor in staat om maatwerk te leveren aan iedere afzonderlijke leerling.
Je brengt je passie voor de leerstof over op de leerlingen en je bent didactisch en pedagogisch sterk.

Wij vragen van jou een open, samenwerkingsgerichte en actieve houding. Ondanks alle dynamiek weet jij het belang van de leerling voorop te stellen. Je draagt actief bij aan een goede samenwerking met collega’s in je team. Eigenschappen waarin je je herkent
zijn: communicatief vaardig en flexibel, creatief én innovatief, samenwerkingsgericht.

Ons aanbod
Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd doch uiterlijk tot 1 augustus 2020, als voorziening in een tijdelijke vacature vanwege ziektevervanging. Bij deze functie hoort een passende beloning, conform de CAO VO (schaal LB).

Solliciteer