Docent Engels in Hengelo

Wij zoeken een nieuwe collega, die aan de slag wil op het vmbo in Hengelo. Beschik jij over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels? Wil jij vmbo-leerlingen voorbereiden op een baan in de werkvelden van Economie en Ondernemen? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Engels aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo van het C.T. Stork College. Door theorie en praktijk op een aansprekende manier te combineren, breng je leerlingen kennis en vaardigheden bij waar ze voor de rest van hun leven iets aan hebben. Uiteraard laat je ze volop kennismaken met de verschillende werkvelden van Economie en Ondernemen. Ook help je jongeren om zich bewust te worden van hun eigen leefstijl.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels. Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal, professioneel en je bouwt mee aan de school. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Je speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en onderhoudt deze. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken. Samen met je collega's werk je aan de versterking van het Economie en Ondernemen onderwijs. Je werkt graag in een professionele setting binnen het vmbo. Je bent bedreven in het gebruiken van ICT-toepassingen en weet deze in te zetten in de lespraktijk.

Jouw werkplek

Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. 

C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan met een functieomvang van 0,6 – 1,0 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 augustus 2022. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris in salarisschaal LB. 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan de verschillende websites: www.ctstorkcollege.nl of www.carmelhengelo.nl.  

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? De heer Patrick ten Voorde, teamleider, beantwoordt ze graag. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 27 45 48 51.  

Tijdens de zomervakantie (van 18 juli 2022 t/m 28 augustus 2022) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tot 20 juli kun je eventuele vragen stellen via 06 –  27 45 48 51.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer