Docent Engels in Hengelo

Ben jij docent Engels en wil jij leerlingen helpen om deze mooie wereldtaal onder de knie te krijgen? Creëer jij een leeromgeving waarin leerlingen voluit te durven te oefenen met de Engelse taal? Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken we een docent Engels voor onze school in Borne. Interesse? Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw werkzaamheden

Je geeft inspirerende, aansprekende lessen Engels aan leerlingen van het vmbo en/of in de onderbouw van havo/atheneum. Hierbij maak je gebruik van ICT-hulpmiddelen. 

Je coacht de leerlingen, geeft ze ruimte en vertrouwen en een zetje in de goede richting als dat nodig is. In deze functie lever je ook een bijdrage aan de doorlopende ontwikkeling van de sectie Engels en de school. 

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels of bent hiervoor in opleiding. 

Jouw werkplek

Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 450 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.

Twickel College Borne (335 leerlingen en 45 medewerkers) is een kleinschalige onderbouwschool voor vmbo.

Ons aanbod

Het betreft een parttime voor 0,6 tot 0,8 fte tot einde schooljaar.
Bij deze baan hoort een passende beloning in maximaal schaal LB, bruto per maand bij een volledig dienstverband, conform de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, pensioenregeling en diverse andere voordelen.

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan de verschillende websites: www.twickelcollegeborne.nl en www.carmelhengelo.nl.

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? Dhr. Roger Keller, teamleider, beantwoordt ze graag. Neem contact op via telefoonnummer: 06 – 21 24 79 89. 

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer