Docent Engels in Heerhugowaard

Ben jij de docent die onze onderbouwleerlingen op enthousiaste wijze kennis van de Engelse taal bijbrengt? Wil je aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!
 

Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Engels op 2e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak.
 

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor ongeveer 0,4 – 0,6 wtf met een passende beloning conform de geldende CAO VO. Eventueel kan er ook naar een gedeelte van de vacature worden gesolliciteerd. De aanstelling betreft een benoeming tot het einde van schooljaar
2022-2023.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling (ABP), reiskostenvergoeding en werkkostenregeling.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.
 

Solliciteer