Docent Engels in Heerhugowaard

Ben jij de docent Engels die onze leerlingen op betrokken wijze kennis van de Engelse taal bijbrengt? Wil jij aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!
 

Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het lesgeven in het vak Engels op 1e graads niveau. Je bent een gemotiveerde en bevoegde docent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak (zoals tto/IB).
 

Ons aanbod
Het betreft een aanstelling voor ongeveer 0,8 wtf met een passende beloning conform de geldende CAO VO. De aanstelling betreft een benoeming voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en beschikbare formatie.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling (ABP), reiskostenvergoeding en werkkostenregeling.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.
 

Solliciteer