Docent Engels in Haarlem

Lyceum Sancta Maria staat als UNESCO-school voor een actieve deelname aan de wereld van vandaag én van morgen. Onze leerlingen gaan van school met meer dan een diploma: resultaten zijn in eerste instantie mooie cijfers, maar net zo belangrijk zijn gedragingen
en vaardigheden die leerlingen ontwikkelen om succesvol te zijn bij een vervolgopleiding, in een beroep en in de samenleving. Bovendien heeft elke leerling recht op goed onderwijs dat motiveert en uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Daarom zetten
wij hoog in op het ontwikkelen van talent, zelfstandigheid en creativiteit. Deze uitgangspunten zijn verwoord in ons onderwijsconcept.

Medewerkers en leerlingen hebben oog voor elkaar en gaan respectvol met elkaar om. Wij werken echt samen aan een lerende en dynamische organisatie.

Wij verwachten van nieuwe collega’s dat ook zij actief deelnemen aan deze ontwikkeling en open staan voor leren en de daarbij horende kwaliteit.
 
Ben je een enthousiaste docent Engels, liefst met enkele jaren ervaring, die leerlingen wil motiveren voor en begeleiden bij het leren van deze mooie taal? Ben jij een open en betrokken persoon?
Wil je werken in een fijne sectie, waarin we nauw met elkaar samenwerken aan goed onderwijs? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie!
 
Wij zijn per 1 februari 2020 op zoek naar een 1e graads docent Engels voor 0,70-0,80 FTE met uitzicht op een vast dienstverband.

Jouw CV en motivatie kun je tot en met 20 november 2019 sturen via MeesterBaan.

 
 
 
 

Solliciteer