Docent Engels in Gouda

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega's verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema's die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega's en de regio.

Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf?

Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

Voor Yuverta chr. vmbo Gouda zijn wij in ieder geval per 1 maart 2022 op zoek naar een docent Engels voor 0,7 fte.

Yuverta chr. vmbo Gouda is een kleine, gezellige school met ongeveer 500 leerlingen waarbij bijna iedereen elkaar kent. Bij Yuverta chr. vmbo Gouda willen we graag dat je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je leert met je eigen coach en volgt een persoonlijke leerroute. Samen proberen we het beste resultaat te halen. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je snel thuis voelt. Bij ons volg je theoretische vakken en krijg je praktijkvakken. Daarvoor hebben wij veel speciaal ingerichte lokalen, zoals een kooklokaal, dierenlokaal, bloem/stylinglokaal en een technieklokaal met de modernste apparatuur. Maar o

ok een flinke schooltuin met kassen.

Jouw profiel

Wij zoeken een docent Engels die …

 • niet alleen vanuit eigen vakgebied kan kijken, maar ook daarbuiten naar de aanpalende gebieden.
 • de leerling kan motiveren om dat extra stapje te doen.
 • de leerling die geen geduld heeft zover krijgt dat hij/zij rustig het werkstuk perfectioneert.
 • de leerling die boos zijn werkstuk in de vuilnisbak gooit omdat het mislukt is, ervan overtuigt om het er weer uit te halen en verder af te maken.
 • de leerling die teleurgesteld is in zijn/haar kunnen, het gevoel kan geven dat ook hij/zij iets moois kan maken.

Kortom: de mens die zijn/haar pedagogische kwaliteiten kan laten prevaleren boven de vakinhoudelijke kwaliteiten. En idealiter heb je ook de bevoegdheid als docent Engels.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn onder meer:

 • Het hanteren van een activerende didactiek
 • Persoonlijke aandacht geven aan leerlingen
 • Leerlingen stimuleren tot gewenst gedrag
 • Bijdragen aan schoolevenementen en andere activiteiten
 • Eventueel rekenlessen waardoor de aanstelling vergroot wordt

Graag gaan we met je in gesprek over de verdeling tussen leerjaren en niveaus. Hierin maken we een goede afweging tussen kennis, ervaring en je wensen/behoeften. Met 500 leerlingen dit schooljaar, hebben we voldoende afwisseling voor zowel de beginnende docent als de meest ervaren docent!

Wat bieden wij

Bij ons verdien je een goed salaris, schaal LB (€4.429,00 bruto per maand op fulltime basis) en een contract tot in ieder geval einde schooljaar 2021-2022. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een fietsplan en eindejaarsuitkering;
 • Reiskostenvergoeding conform de cao plus wat extra vanuit bedrijfseigen regelingen;
 • Grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing. Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website werkenbijyuverta.nl bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via werkenbijyuverta.nl te solliciteren en niet via een ander platform. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Neem contact op met Thijs Jonker, Corporate Recruiter, T: 06-81090855 of Coralie Gerstel, Corporate Recruiter, T: 06-18595467.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer