Docent Engels in Enschede

Ben jij docent Engels in het tweedegraads vakgebied en wil je in het nieuwe schooljaar parttime aan de slag in Enschede? Ben je per 17 augustus 2020 direct beschikbaar voor de duur van maximaal een schooljaar? Reageer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Engels aan leerlingen in de mavo.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels.
 
Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal, professioneel en je bouwt mee aan de school. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van lessen en projecten. Je speelt een belangrijke
rol bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs.

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer
College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. De school ziet haar taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. Het Bonhoeffer College wil in het belang van de leerling
én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin we leerlingen in staat stellen zich breed te ontwikkelen en hen uitdagen tot actief en zelfstandig leren.
Locatie Van der Waalslaan heeft ongeveer 1600 leerlingen en biedt onderwijs aan leerlingen voor mavo, havo, vwo (atheneum, gymnasium en vwo-plus). Wij zijn een grote school met een groot aantal mogelijkheden. We organiseren ons onderwijs op een kleinschalige
manier, zodat elke leerling zich echt thuis voelt. Onderwijs maken wij samen met onze leerlingen en hun ouders, omdat wij geloven dat leerlingen – ook zelf – weten wat goed voor hen is.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,6 fte), voor de duur van maximaal een schooljaar.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig met de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) . Dit salaris is conform de CAO VO.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevr. E. Overkemping, teamleider mavo. Tijdens de zomervakantie (van 8 juli 2020 tot en met 13 augustus 2020)  is de school gesloten. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via
e.overkemping@bc-enschede.nl.

Let op: sollicitaties die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen. Solliciteren doe je via de 'solliciteren' button op de website.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Solliciteer