Docent Engels in Enschede

Ben jij docent Engels in het tweedegraads vakgebied? Vind jij het leuk om onze leerlingen de Engelse taal en cultuur bij te brengen? En ben je per februari 2022 beschikbaar voor een fulltime baan? Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Engels aan leerlingen in 5 onderbouwklassen (3 uur per klas) en in 2 bovenbouwklassen (3 uur per klas) van het vmbo op locatie Wethouder Beversstraat van het Bonhoeffer College. Daarnaast ben je mentor van één onderbouwklas (1K1).
Door jouw interesse voor het vak en je pedagogische kwaliteiten weet je de leerlingen steeds te boeien. Zo begeleid je ze naar optimale resultaten voor je vak.
Je geniet ervan om de leerlingen keer op keer te interesseren voor de Engelse taal en cultuur. Tijdens de lessen breng je jouw vakgebied bovendien steeds in verbinding met de hedendaagse samenleving.  

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels.
Je bent flexibel, geduldig en in staat om leerlingen positief te benaderen. Je bent resultaatgericht en hebt gevoel voor humor. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak Engels en help je hen om keuzes te maken
in hun opleiding en zich voor te bereiden op het succesvol afronden van hun opleiding.  
Belangrijk is dat je affiniteit en/of ervaring hebt in de omgang met een brede groep leerlingen. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er een prettige leer- en werksfeer. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid,
denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer. 

Jouw werkplek
Op de locatie Wethouder Beversstraat in Enschede zijn twee vmbo scholen gevestigd namelijk Bonhoeffer College en Het Stedelijk Lyceum. Beide scholen werken nauw samen in het kader van Sterk Techniek Onderwijs (www.sterktechniekonderwijs.nl).

Ons aanbod
Het betreft een fulltime baan (1,0 fte), tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris maximaal 4.366 bruto per maand bij een volledig werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.  

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Pepijn Oude Alink via 06-10032738.

Reageren
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer