Docent Engels in Dordrecht

Wat ga je doen als docent Engels? (0,4 – 0,8 fte)

Als docent Engels ga jij ervoor zorgen dat de lessen begrijpelijk zijn voor iedereen. Aan de hand van persoonlijke aandacht en begeleiding weet jij de lessen leuk, interactief en altijd interessant te maken, je creëert een uitdagende leeromgeving. Je levert als docent een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de leerling.

Jij als docent
Bent een docent die passie heeft voor de Engelse taal en dit goed wil overbrengen naar de leerling. Daarnaast ben je iemand die coachend (bege)leiding kan geven aan leerlingen, vakinhoudelijk competent is en goed samen kan werken met mede collega's. Daarnaast ben jij een docent Engels die:

  • niet alleen vanuit eigen vakgebied kan kijken, maar ook pedagogisch voldoende bagage in huis heeft;
  • leerlingen kan motiveren om een stapje extra te zetten;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en resultaatgericht is;
  • Pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent is
  • Idealiter heb je ook de bevoegdheid als docent Engels of je bent bereid deze te halen.

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 3.086 en maximaal € 4.615 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

  • 13de maand;
  • gunstige lease-fiets regeling;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta vmbo Dordrecht
Bij Yuverta vmbo Dordrecht bestaat het team uit 72 docenten. De samenstelling is gemixt, de jongste docent is 21 en de oudste 65. We werken graag samen, overleggen elke morgen in vier teams en vinden het belangrijk om alle leerlingen te kennen, op z'n minst van gezicht. Leerlingen leren bij ons gepersonaliseerd. We bieden dus maatwerk aan en maken gebruik van technische hulpmiddelen. Dat vraagt om een andere manier van lesgeven dan voor de klas staan met een bord en een krijtje. Als docenten hebben we veel meer een coachende taak. Ook belangrijk om te noemen: op school kunnen leerlingen themaklassen volgen over koken, paarden, theater en groen ondernemen.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button 'direct solliciteren'. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten?

Neem contact op met Lisette Waterreus, corporate recruiter, l.waterreus@yuverta.nl.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactie termijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer