Docent Engels in Deventer

Ben jij een enthousiaste en energieke docent Engels? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jouw werkzaamheden
Je geeft lessen Engels aan leerlingen uit de onderbouw van mavo, havo en vwo.

Jouw profiel

 • Je geniet ervan om het beste uit je leerlingen te halen.
 • Je bent een energieke, enthousiaste collega en docent
 • Je bent leerbaar en in staat goed te reflecteren op je eigen gedrag.
 • Je geeft het goede voorbeeld.
 • Je stelt en bereikt doelen.
 • Je bent bij voorkeur bevoegd voor Engels of studerend voor een bevoegdheid.
 • Je kunt inspelen op de verschillende leervoorkeuren van onze leerlingen, waardoor je goed kunt werken binnen onze onderwijsvisie, die gericht is op 'Persoonlijk Leren'.
 • Je kunt goed samenwerken en stimuleert leerlingen om samen te werken.
 • Je stelt prioriteiten en grenzen en handelt daarnaar.

Ons aanbod

De werkplek
Het Stormink slaagt er in om in een grote school (rond 1000 leerlingen) voor leerlingen en docenten overzichtelijke en kleinschalige leeromgevingen te creëren. De organisatie van de school in vier relatief zelfstandige onderwijsteams speelt daarin een kernrol.
Op onze school werken wij graag samen. De lijnen zijn kort en nieuwe medewerkers voelen zich er vaak snel thuis. 
Het Stormink is een brede onderbouwschool (basis-kader-mavo-havo-vwo en internationale schakelklas) die is gehuisvest in een modern gebouw, met bijbehorende faciliteiten.

Op Het Stormink krijgen alle leerlingen les vanuit het onderwijsconcept Persoonlijk Leren. Er is bewust veel ruimte om in te spelen op verschillen tussen onze leerlingen. Bijvoorbeeld verschil in tempo, voorkennis, studiewijze of belangstelling.
We halen de 'echte wereld' in de les naar binnen en gebruiken veel praktijkvoorbeelden. Zo wordt het al snel duidelijk waarom je iets leert. Veel van onze leerlingen maken naast boeken en schriften ook gebruik van een laptop als didactisch hulpmiddel. Deze
laptop helpt ons bij het vormgeven van onderwijs op maat.   

Wij hechten daarnaast veel waarde aan Talentontwikkeling. Gedurende de hele loopbaan op Het Stormink volgen leerlingen ook talentontwikkelingsprogramma's, waarbij leerlingen een paar maal per jaar een keuze maken uit een divers aanbod.
Tijdens deze talentprogramma's werken leerlingen van alle opleidingsniveaus samen in een groep van ongeveer 25 leerlingen.

Wat wij daarnaast bieden

 • De vacature betreft een tijdelijk dienstverband in verband met zwangerschapsverlof in de periode van 1 april tot einde schooljaar, 3 juli 2020. Het gaat om een aanstelling van ongeveer 0,6 tot 0,8 FTE.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO. Maximaal  €4.186 bruto per maand bij een volledig dienstverband (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering
  en diverse andere voordelen.
 • Het Stormink is onderdeel van het Etty Hillesum Lyceum, dat met vijf scholen in de stad Deventer het voortgezet onderwijs verzorgt. Het Etty Hillesum Lyceum maakt op zijn beurt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent
  werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: de heer Henk ter Haar
Functie: Teamleider
Telefoon: 0570-504660

Tijdens de voorjaarsvakantie (van 15 februari tot en met 23 februari 2020) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. 
Vanaf 24 februari 2020 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Ja, ik solliciteer!
Ben jij de docent Engels die we zoeken? Solliciteren doe je daarom via de
site van Stichting Carmelcollege
 .

Sluitingsdatum
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer