Docent Engels in Den Haag

Leerlingen op het College St. Paul hebben meer dan de gebruikelijke aandacht nodig. Bij ons is niet één leerling bijzonder, bij ons is iedere leerling bijzonder. Voor ons is bijzonder heel gewoon. 

Wij zijn op zoek naar een: 
Docent Engels

We zoeken een collega met een groot hart voor bijzondere kinderen. De collega die we zoeken heeft geduld en interesse, humor en relativeringsvermogen en staat elke dag klaar om het beste uit onze leerlingen te halen. We zoeken iemand die een goede aanvulling
is op ons hechte en gezellige team. Wij bieden professionele interne begeleiding en coaching, een moderne schoolomgeving en een collegiaal team vol teamspirit. 
College St. Paul is één van de scholen van Lucas Onderwijs. Op het College St. Paul ontfermen we ons over leerlingen die Leerweg Ondersteunend Onderwijs (LWOO) nodig hebben. Leerlingen die moeite hebben met leren, met concentreren, met zichzelf of met anderen.
Leerlingen die op de een of andere manier worden beperkt in hun ontwikkeling. 
Elke dag ervaren en zien wij de moeilijkheden waar ze tegen aan lopen. Maar we zien ook elke dag de mogelijkheden van deze bijzondere leerlingen. 
Door iets meer structuur, maatwerk, begeleiding en nog wat meer geduld te bieden, kunnen ook deze leerlingen een fijne schooltijd hebben met vrienden, mooie verhalen en waardevolle ervaringen. En uiteindelijk een hartstikke mooi vmbo-diploma waar zij (en wij)
trots op mogen zijn. 

Voor meer info, zie www.collegestpaul.nl

Solliciteer