Docent Engels in Den Haag

Het 's Gravendreef College bestaat uit twee locaties die onderwijskundig samenwerken. Onze speerpunten zijn onder andere RTTI, leerlingen vanuit de 21ste eeuwse vaardigheden voorbereiden op een snel veranderende maatschappij en doelmatig lesgeven. 

Voor de locatie Leidschenveen zijn wij op zoek naar een docent Engels voor 0,4 – 0,8 fte. 
In eerste instantie is het een baan als ziektevervanging. Omdat we een sterk groeiende school zijn, worden deze uren ook regulier in de nabije toekomst. De werkdagen zijn in overleg vast te stellen.

Het gaat om lessen van 80 minuten aangevuld met keuze-uren voor de leerlingen van 40 minuten. Naast een sterke begeleiding van (nieuwe) docenten zijn wij een bruisende school met veel ruimte voor ontwikkeling

Wist je dat alle scholen van Spinoza werken met het COOL-platform. Via COOL hebben leerlingen en docenten via een centraal dashboard toegang tot applicaties zoals Magister, Google Classroom, digitaal lesmateriaal en apps. Als medewerker kun je trouwens via
een app je salarisstrook bekijken en persoonlijke wijzigingen doorgeven, wel zo makkelijk!

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal – LB en conform cao-VO. 

Wij bieden een jong, enthousiast en innoverend team dat altijd op zoek is naar het beste onderwijs voor onze leerlingen.
Alle nieuwe collega's worden begeleid door één van onze coaches. Begeleiding van nieuwe collega's vinden wij namelijk erg belangrijk. Nieuwe collega's geven aan dat de stap naar het 's Gravendreef College voelt als een warm bad.

Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantieuitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering,
maar ook stoelmassages en verzekeringen met collectiviteitsregelingen!

 

Solliciteer