Docent Engels in Den Haag

Docent Engels
0,8 FTE – Eerste graad bevoegd

Bij gebleken geschiktheid en een voldoende beoordeling behoort een verlenging voor schooljaar 2023-2024 tot de mogelijkheden. Een benoeming voor onbepaalde tijd behoort op termijn ook tot de mogelijkheden in verband met pensionering van een collega Engels.

Een school waarin niet zwart-wit wordt gedacht en die een kleurrijke opleiding biedt – dat is in een notendop het Edith Stein College. We verzorgen onderwijs aan twaalf- tot achttienjarigen. Aan doorzetters en twijfelaars. Aan leerlingen die graag leren, maar
ook aan leerlingen die leren niet makkelijk vinden. Wij willen al die leerlingen in staat stellen zich zo volledig mogelijk te ontwikkelen. Het team bestaat uit ongeveer 120 personen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren en met een hart voor onderwijs.

Als Engels op het Edith Stein College ben je verantwoordelijk voor het onderwijzen van leerlingen op het gebied van het vak Engels. Je primaire lestaken nemen de meeste tijd in beslag, maar je hebt ook een aantal secundaire taken zoals individuele begeleiding
van leerlingen, administratie en sectieoverleg.

Voor meer informatie over de kopklas: https://www.haagsekopklas.nl/

Functie-eisen
– Een eerste graad bevoegdheid Engels
– Bij voorkeur ervaring met het lesgeven in een grootstedelijke, superdiverse context

Solliciteren
Heb je belangstelling voor deze functie, dan nodigen wij je uit zo spoedig mogelijk te solliciteren. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze stellen aan de recruiter: Dariana Smalt, 06-19414386 of via mail darianasmalt@docentdirect.nl.
 
Voor meer informatie over de school, zie onze website:
www.edithsteincollege.nl
.
 

Solliciteer