Docent Engels in Amsterdam

Wij hebben een geweldige baan in de aanbieding. Lesgeven op De Amsterdamse MAVO is zoveel meer dan alleen Engels geven. Samen met de andere docent Engels ontwikkel je het vak verder, schrijft aan je vakwerkplan en doe je mee met ons burgerschapsonderwijs.
We hebben een hoog gekwalificeerd team met zeer goede docenten. 

De aanstelling is ongeveer 0.7 met uitbreiding in het volgend schooljaar.
De Amsterdamse MAVO is een school op humanistische grondslag die in september 2016 is gestart met twee klassen. Schooljaar 2019-2020 hebben wij ongeveer 220 leerlingen en tevens onze eerste eindexamenklas afleveren. 
Wij zoeken een ondernemende Engelse docent. Samen met onze andere docent Engels vorm je samen een vakgroep. Een deel van het curriculum moet nog ontwikkkeld worden.
Een Celta diploma is een pré. 
 

Wij zoeken een docent die ervaring heeft met lesgeven op de MAVO en die met ons de school verder gaat uitbouwen en medeverantwoordelijk is voor het meerjarig curriculum en het vakwerkplan. Verder werk je samen met collega's van andere vakken om onze vakoverstijgende
participatieprojecten vorm te geven. Zie onze website www.deamserdamsemavo.nl  

Ook hebben wij voorkeur voor sollicitanten die:
-Ervaring hebben met lesgeven volgens het 'doeltaal is voertaal' principe (er wordt tijdens de les geen Nederlands gesproken).
-Het hebben van een CELTA diploma is een pré. 

 

Solliciteer