Docent Engels in Amsterdam

Het ABC Noorderlicht is een moderne VMBO basis/kader en TL school in Amsterdam Noord. De school wil een stevige basis leggen van kennis, inzicht en vaardigheden waardoor er.voor onze leerlingen een sucesvolle aansluiting plaats vindt bij een vervolgopleiding. 
We zitten in een prachtig nieuw gebouw en door de sportactieve karakter van de school is er veel dynamiek tijdens maar ook na schooltijd.

Als docent Engels krijg jij er energie van als je leerlingen kunt enthousiasmeren voor de Engelse taal. Je richt je in je lessen niet alleen op het leren van de taal, maar ook op de cultuur van Engels sprekende landen. Zo leren je leerlingen niet alleen een
nieuwe taal, maar wordt ook hun algemene kennis flink vergroot. Bij jou in de les is geen een dag hetzelfde. Je lessen zijn actief en bestaan uit een goede balans tussen de theorie en de praktijk. 

Jij vindt het belangrijk om een goede band met je leerlingen te hebben. Door het creƫren van een veilig leerklimaat kunnen de leerlingen beter leren en durven ze fouten te maken. Je geeft waar nodig graag een duwtje in de rug en past je lessen aan op het niveau
van je leerlingen. Zowel in groepsverband als individueel.

Je bent per direct parttime beschikbaar.
Je spreekt vloeiend Nederlands.
Je bent (bijna) in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Engels.
Je krijgt energie van lesgeven en bent didactisch en pedagogisch onderlegd.
Je hebt ervaring of affiniteit met de doelgroep.
Je inspireert leerlingen op een onbevangen manier.
Je hecht waarde aan een fijn contact met je leerlingen.
Je bent collegiaal.
Je hebt een felexibele werkhouding. 
 

Solliciteer