Docent Engels in Amstelveen

Wegens vervang zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Engels voor de bovenbouw voor circa 0,6 fte voor de periode 28 februari 2022 tot 15 april 2022.
 
Als docent er zijn voor je leerlingen
Leerlingen écht iets bijbrengen door alle aandacht die je kunt geven in relatief kleine klassen, dat kan op Panta Rhei. Je legt je lesstof op verschillende manieren uit, om je leerlingen naar een (nog) hoger niveau te brengen.
 
De leerlingen komen allemaal op hun eigen niveau binnen. Aan jou en je collega’s om via een intensieve begeleiding dit niveau nog verder omhoog te brengen. Dat betekent dat jouw meerwaarde niet alleen zit in lesgeven, maar dat je je leerlingen ook begeleidt
op persoonlijk vlak.  Je staat als het ware naast je leerling en ziet wat hij of zij nodig heeft. Regelmatig krijg je iets te veel eerlijkheid als reactie op een simpele vraag. Ook dan praat je met die leerling over taalgebruik en de manier waarop je iets
óók kunt zeggen of doen.
 
Zo bereid je, in gezamenlijkheid van het docententeam, onze leerlingen voor op een passende plek in de samenleving. En dat doe je ook met hun ouders. Zodat we met zijn allen het best mogelijke uit onze leerlingen kunnen halen.
 
 

Creatief in doceren
Vanuit jouw visie op de individuele behoefte van de leerling, sluit jouw manier van kennis overbrengen aan op wat de leerling nodig heeft. Zo investeer je ook meteen in de relatie en help je je leerlingen echt verder. Natuurlijk heb je:

  • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid Engels met relevante vakkennis (of ben je in opleiding om jouw bevoegdheid te behalen);
  • De wil om jezelf te blijven ontwikkelen om een inspirerend voorbeeld voor je leerlingen te zijn;
  • Incasseringsvermogen en kun je tegen een eerlijke mening. Geef je een goede les, dan hangen de leerlingen aan je lippen, vinden ze het niks, dan hoor je het ook.
  • Je hebt affiniteit met en interesse in werken met vmbo-leerlingen.
  • Je bent goed in het voeren van gesprekken met ouders.
  • Je weet leerlingen te motiveren, hebt natuurlijk overwicht en bent flexibel ingesteld.

 
 

Wat we bieden 
We werken volgens de CAO Voortgezet Onderwijs met bijbehorende gunstige arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald in LB, afhankelijk van je ervaring en opleiding.
 

Solliciteer