Docent Engels in Almelo

Ben jij de docent met lesgevende ervaring aan klassen in het voortgezet onderwijs en heb je een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels of studerend hiervoor? Beleef je veel plezier aan de omgang met leerlingen en zie jij deze leuke baan in Rijssen wel zitten? Reageer dan op deze vacature! Wellicht kun je bij ons aan de slag.

Jouw verantwoordelijkheden

Als docent Engels ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan leerlingen in het mavo en onderbouw havo/vwo.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels of studerend hiervoor.

Jouw werkplek

Je werkt in een enthousiast team, dat hard werkt aan de onderwijskwaliteit en affiniteit heeft met de doelgroep. Het team is constant op zoek naar verbeteringen en stelt daarbij de leerling centraal. Dit team staat bovendien open voor veranderingen en onderwijsvernieuwingen. Het team werkt met behulp van ICT-rijk onderwijs aan maatwerk.
 
Het Pius X College is een instelling met veel dynamiek en mogelijkheden voor zowel de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer. Onze slogan is “Het gaat om jou!” Met plezier naar school gaan zorgt ervoor dat er ruimte is om te leren. Het welbevinden van elke leerling staat daarom bij ons hoog in het vaandel. Op locatie Rijssen verzorgen we onderwijs aan mavoleerlingen en leerlingen in de onderbouw havo/vwo.

Ons aanbod

Het betreft een functie van 0,32 fte op locatie Rijssen. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige baan (LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Neem uitsluitend voor meer informatie contact op met:

Contactpersoon:  Mirella Grootherder
Functie: Teamleider Rijssen
Telefoon: 0548 – 51 22 45 / 06-15 25 86 22
E-mail: m.grootherder@piusx.nl

Let op: Sollicitaties die op dit mailadres binnenkomen, worden niet meegenomen in de procedure. Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de website.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer