Docent Engels in Almelo

Ben jij 2e graads docent Engels en wil je lesgeven in de onderbouw mavo/havo/vwo?Wil je aan de slag op onze school in Almelo? Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Engels aan leerlingen in de onderbouw mavo / havo en vwo.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels.

Jouw werkplek
Onze school wil leerlingen en personeel een uitdagende en innovatieve leer- en werkomgeving bieden, die hen stimuleert in hun ontwikkeling tot een breed georiƫnteerde en zelfstandige persoonlijkheid.

Onze school wil leerlingen en personeel een veilige en overzichtelijke leer- en werkomgeving bieden, waarin tolerantie, zorg en respect voor elkaar bijdragen aan ieders welbevinden.

Onze school wil leerlingen en personeel een op de samenleving gerichte leer- en werkomgeving bieden, waarin de leerlingen vanuit de katholieke levensvisie en met respect voor andere levensvisies in samenwerking met de ouders bewust worden gemaakt van hun rol
als verantwoordelijk burger.
Bij het Canisius werken circa 220 medewerkers en gaan circa 1.800 leerlingen naar school.

Ons aanbod
We bieden een parttime baan (0,6 fte), tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de cao VO ontvang je een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) (tenzij anders is overeengekomen).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Canisius maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersonen: De heer R. Delnooz, locatiedirecteur Almelo en mevrouw M.L.C Egberink, beleidsmedewerker P&O, Beiden zijn bereikbaar op telefoonnummer 0546 – 488 488.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Solliciteer