Docent Engels in Almelo

Ben jij tweedegraads docent Engels en wil je o.a. lesgeven aan de onderbouw vmbo, havo en vwo? Ben je met ingang van het nieuwe schooljaar beschikbaar om aan de slag te gaan bij ons in Tubbergen? Reageer dan op deze vacature en kom ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft hoofdzakelijk lessen Engels aan de onderbouw van vmbo, havo en vwo. Samen met jouw collega's heb jij alle ruimte om je lessen in te richten op een manier die past bij de pedagogische visie van de school. Verder laten jouw lessen de leerlingen zien en ervaren welke rol Engels in ons dagelijks leven speelt. Je krijgt er energie van om de lessen Engels naar een hoger niveau te tillen en je vindt het ook leuk om leerlingen te enthousiasmeren voor jouw vak.

Jouw profiel

Jouw lessen zorgen voor een glimlach op het gezicht van de leerlingen! Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken, onder andere met jouw collega's. Je beschikt minimaal over een relevante tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Daarnaast ben je bedreven in het gebruiken van ICT-toepassingen en weet deze in te zetten in de lespraktijk.

Jouw werkplek

Op beide locaties van Canisius gaan in totaal ruim 1500 leerlingen naar school. Het onderwijs ( en alles wat daarbij hoort) verzorgen we samen met in totaal circa 210 medewerkers. Canisius biedt leerlingen en personeel het volgende:

Een omgeving waarin het ontdekken, ondernemen en samen doen centraal staat. Voor leerlingen én voor medewerkers:

Een uitdagende en innovatieve leer- en werkomgeving, die stimuleert in hun ontwikkeling tot een breed georiënteerde en zelfstandige persoonlijkheid.

Een veilige en overzichtelijke leer- en werkomgeving, waarin tolerantie, zorg en respect voor elkaar bijdragen aan ieders welbevinden.

Een op de samenleving gerichte leer- en werkomgeving, waarin de leerlingen vanuit de katholieke levensvisie en met respect voor andere levensvisies in samenwerking met de ouders bewust worden gemaakt van hun rol als verantwoordelijk burger.

Ons aanbod

Het betreft een parttime vacature (0,6 fte), tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.366 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Canisius maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:

Mevr. M. Hagedoorn, locatiedirecteur Tubbergen of mevr. M .Egberink, beleidsmedewerker P&O, allen bereikbaar via telefoonnummer 0546 – 488 488.

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.

(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.366,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Solliciteer