Docent Engels, eerstegraads in Groenlo

Ben jij een eerstegraads docent Engels met passie en enthousiasme voor je vak of ervaren tweedegrader? Wellicht heb je een tweedegraads bevoegdheid en ben je gevorderd met de eerstegraadsopleiding. En wil je tijdelijk aan de slag in Groenlo? Je
krijgt dan te maken met ontzettend fijne bovenbouwleerlingen en komt te werken in een sectie met ambitieuze en betrokken collega's. Interesse? Solliciteer op deze baan!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Engels aan bovenbouwleerlingen havo en vwo. Door jouw inspirerende manier van lesgeven en passie voor het vak weet je leerlingen keer op keer te boeien en stimuleer je hen tot optimale prestaties voor je vak. 

Jouw profiel
Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels. Een tweedegraads bevoegd docent met ervaring in de bovenbouw havo/vwo is ook welkom.
Je past goed bij de cultuur van Marianum. Van jou verwachten we dan ook openheid, collegialiteit en relativeringsvermogen. Verder ben je een flexibele, pragmatische en positief ingestelde docent. De omgang met leerlingen gaat je goed af.

Jouw werkplek
Marianum is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. Circa 180  medewerkers verzorgen het onderwijs aan zo'n 1.800 leerlingen. Onze school heeft locaties in Lichtenvoorde en in Groenlo. De vestigingen kennen een brede instroom voor alle leerlingen
uit groep 8 (gymnasium wordt alleen in Groenlo en vmbo basisberoepsgerichte leerweg wordt alleen in Lichtenvoorde aangeboden). 

De kracht van Marianum is dat we een opleiding bieden voor vrijwel elke leerling. Bij ons kan een leerling de opleiding volgen die het beste bij hem of haar past. We begeleiden de leerling zo persoonlijk en goed mogelijk om de opleiding met succes af te ronden.
De leerlingen leren vaardigheden, die nodig zijn om in de samenleving en het vervolgonderwijs goed te kunnen functioneren. 
Kortom, wij bieden leerlingen een passende opleiding en een goede basis voor de toekomst!

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,59 tfe = 15 lessen), tijdelijk ter vervanging van ziekte, wellicht tot aan de zomervakantie.
Bij deze baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) of maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC).  

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Marianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Yvonne Bouw
Functie: teamleider
Telefoon: 0544 – 47 70 70
Mail: y.bouw@marianum.nl

Tijdens de voorjaarsvakantie (van 15 februari 2021 tot en met 19 februari 2021) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 29 februari 2021 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

(Let op: sollicitaties die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen, solliciteren doe je via de button 'solliciteren'.)

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

1e en/of 2e graads

Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal

Solliciteer