Docent Engels 2e graads in Voorburg

Wij zijn:

  • Veurs Voorburg is een kleinschalige vmbo met onderwijs op basis- kader- gemengde- en theoretische leerweg. Leerlingen kiezen na leerjaar 2 voor de profielen zorg en welzijn (ZW), Economie en ondernemen (E&O) of dienstverlening en producten (D&P).
  • Door de kleinschaligheid bestaat er een informele sfeer tussen collega‚Äôs en kennen wij onze leerlingen. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving waar je snel je plek kan vinden en waar je snel ondersteuning krijgt. 

Wij zoeken:

  • Veurs Voorburg is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Engels. 
  • De lessen Engels worden gegeven aan de onderbouw en/of de bovenbouw van de basis- kader- en theoretische leerweg. 

Wij bieden:
Goede begeleiding in een prettige en lerende omgeving:

  • Alle startende docenten, ongeacht de onderwijservaring, worden begeleid door een van onze coaches. Zij bieden individuele begeleiding en organiseren intervisiebijeenkomsten met andere startende docenten en stagiaires.
  • Veurs Voorburg is ook onderdeel van NOD-Haaglanden (een opleidingsschool in Den Haag) waardoor jaarlijks verschillende stagiaires, voor diverse vakken aan onze school verbonden zijn. 

Lesgeven aan vmbo-leerlingen:
Lesgeven op het vmbo vraagt om flexibiliteit en vakmanschap. De feedback van leerlingen is direct en eerlijk. Dit vraagt iets van de docent die voor de klas staat. 

Ervaring:
Relevante ervaring is noodzakelijk. 

Aanstelling is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet .
Inschaling is in salarisschaal – LB. 

Solliciteer