Docent Engels (2e graads) in Utrecht

Is Engels jouw tweede taal en/of heb je voor het vak Engels een 2e graads lesbevoegdheid en ben je opzoek naar een leuke (nieuwe) uitdaging in het onderwijs? Of wil je graag je bevoegdheid behalen? Ben jij parttime of fulltime beschikbaar en wil jij bij één of meerdere onderwijsinstellingen (tijdelijk) aan het werk gaan? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Het beheersen van de Nederlandse taal op C1 niveau is een vereiste.

wat bieden wij jou

  • Salaris conform CAO – LB schaal
  • bij verschillende scholen in de regio
  • Op locatie en/of deels thuis
  • minimaal 8 – maximaal 38
  • Reiskostenvergoeding van € 0,12 per km
  • Gratis toegang tot online trainingen en cursussen

wie ben jij

  • Engels is jouw tweede taal en/of je bent (bijna) in het bezit van jouw 2e graads bevoegdheid hierin;
  • je vindt het leuk om bij verschillende onderwijsinstellingen (tijdelijk) aan het werk te gaan;
  • je bent een docent Engels die het geduld heeft om op verschillende manieren les te geven en uitleg te geven in jouw vak.

wat ga je doen

Je gaat Engelse lessen verzorgen bij één of meerdere onderwijsinstellingen bij jou in de buurt. Als docent Engels kan je jouw kennis goed overbrengen op jouw leerlingen. Je weet dit op een enthousiaste en concrete manier te doen.

waar ga je werken

Deze vacature is een algemeen wervende vacature en staat het hele jaar open, omdat wij continue opzoek zijn naar docenten. Is het dan interessant om te solliciteren? Jazeker. Wij zoeken altijd docenten Engels zodat er snel gehandeld kan worden wanneer er een vacature ontstaat. Bij Randstad Onderwijs zijn wij zeer ervaren in het bemiddelen van docenten binnen het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Wij werken samen met onderwijsinstellingen in de regio.

sollicitatie

Interesse in deze uitdagende baan? Solliciteer dan direct.
Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Heb je (nog) geen lesbevoegdheid of ervaring in het onderwijs en wil je een overstap maken? Vraag ons naar de mogelijkheden! Randstad werkt samen met onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten om jou een gepaste opleiding aan te bieden!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer