Docent Engels (2e graads) in Utrecht

Wist jij dat de oorsprong van het Engels ligt in Germaanse stammen: de Angelen, Saksen en Juten? Heb jij een passie voor de Engelse taal en ervaring met de havo/vwo doelgroep? Lees dan verder!

Wij zijn per direct op zoek naar een docent Engels voor een havo/vwo school in Purmerend. Het is gaat om een ouderschapsverlof vervanging voor 0,5 fte (14 lesuren). De functie loopt tot het einde van het schooljaar.

‘Herken jij je helemaal in deze woorden, maar heb jij net iets andere wensen? Geen probleem, dan komen we alsnog graag met jou in contact!’

wat bieden wij jou

  • Inschaling volgens VO cao
  • Eindejaarsuitkering & reiskostenvergoeding (VO)
  • Purmerend (parkeerplekken aanwezig)
  • 0,5 fte, 14 lesuren (parttime mag ook)
  • Diverse opleidingen via Randstad Onderwijs
  • Betrokken collega's en een warm welkom!

wie ben jij

Jij bent een bevlogen docent Engels met een tweedegraads bevoegdheid op zak of je bent bijna klaar met de opleiding. Wellicht heb je nog wat uren over en zou je graag deze havo/vwo leerlingen willen helpen.

  • Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid of je bent bijna klaar met de opleiding
  • Je hebt affiniteit en ervaring met havo/vwo leerlingen
  • Je weet hoe je leerlingen kan motiveren en zorgt voor een veilig leerklimaat

wat ga je doen

Als docent Engels ga je lesgeven aan havo/vwo leerlingen.

Addition: It is manditory for the teacher to speak Dutch at B2 level or preferibly higher because you would work with Dutch students. You also need a certificate of aptitude from the Dutch government.

waar ga je werken

Je gaat werken op een school in Purmerend. De school is gevestigd in een gebouw dicht bij het centrum en bij het NS-station, er zijn ook goede busverbindingen met de regio.
Het is een grote school: 1300 leerlingen en 110 medewerkers. Dat heeft veel voordelen op het gebied van voorzieningen en de diverse specialisaties in de school.

De school heeft goede en moderne voorzieningen, zoals een auditorium, een studiecentrum, moderne sportzalen, een aantal bèta-laboratoria op de B2 en C2 en een eigentijds beeldend kunstenlab op de A-vleugel.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geraakt om aan de slag te gaan en ben jij de docent Engels die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. Heb je nog vragen en/of wil je meer weten over de mogelijkheden? Schroom niet en bel of app dan gerust: +31613591409

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer