Docent Engels (2e graads) in Utrecht

Ben jij een Engels docent tweede graads die lessen kan verzorging aan de afdeling vwo?

Indien je nog studerend ben voor je bevoegdheid, ga ik ook graag met je in gesprek.

De vacature betreft is een tijdelijke opdracht tot aan de zomervakantie.

wat bieden wij jou

  • Conform VO cao
  • Leuke havo/vwo school
  • 16 uur
  • Tot aan de zomervakantie

wie ben jij

Jij bent de docent Engels die de leerlingen weet te motiveren en net zo enthousiast te krijgen over de nummer één wereldtaal als jijzelf. Jij kunt op een enthousiaste en creatieve manier les geven!

  • Een ambitieuze docent met minimaal een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels of studerend hiervoor.
  • Een flexibele teamspeler die goed kan inspelen op de leefwereld van onze leerlingen.
  • Vaardig met ICT en digitale leermiddelen.

wat ga je doen

Je verzorgt de lessen Engels voor de onderbouw van het lyceum, waarbij je veelvuldig gebruikmaakt van digitale leermiddelen. Je begeleidt de leerlingen in hun leerproces en persoonlijke ontwikkeling Daarnaast heb je de mogelijkheid om één van de vijf speerpunten te kiezen, waar jij je samen met collega's gedurende het schooljaar aan kan verbinden en over kan meedenken: internationalisering, talentontwikkeling, digitalisering, leerlingbegeleiding en zorg of kwaliteit van onderwijs.

Bij het lyceum is iedere dag anders. Je geeft les, maar er zijn veel andere activiteiten die je kunt initiëren of waaraan je kunt deelnemen. Er is alle ruimte voor professionele ontwikkeling.

waar ga je werken

Op het lyceum komen kennis, kunde en lol samen. Hun warme en betrokken school biedt eigentijds onderwijs op hoog niveau. Het professionele team is vastbesloten om de leerlingen vanaf de brugklas uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Zij geloven in de meerwaarde van ICT in het onderwijsproces en maken veelvuldig gebruik van onder andere digitale leermiddelen. Aan de kwaliteit en veelzijdigheid van de leeromgeving hechten ze veel waarde en internationalisering en burgerschapsvorming staan hoog in het vaandel.

sollicitatie

Heb je vragen stel ze aan ons, we kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer