Docent Engels (2e graads) in 's-Gravenhage

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan als docent Engels op een business vmbo-school? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Over de school
Heldring Business School is een kleine, gezellige en interconfessionele school. We bieden de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de theoretische leerweg/mavo aan. Een team van enthousiaste en bevlogen collega's zet zich iedere dag in voor een goede sfeer,
een positief klimaat en bruisend en ondernemend onderwijs. Ons doel is om onze leerlingen op te leiden tot positieve, ambitieuze mensen die stevig in hun schoenen staan en houden van aanpakken. Alles waar de wereld vandaag zo’n behoefte aan heeft.

Een ontwikkeling die op dit moment een grote rol speelt in ons onderwijs is het uitbouwen van ons business concept, waarbij leerlingen alles leren over het ondernemerschap. Onze leerlingen ontwikkelen creativiteit, flexibiliteit, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen.
Aan het eind van de rit zijn onze leerlingen positieve, ambitieuze mensen die stevig in hun schoenen staan en houden van aanpakken. Alles waar de wereld vandaag zo’n behoefte aan heeft.

Wie zoeken we?
Voor onze school zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en bevlogen docent Engels die met veel plezier en humor onze leerlingen weet te motiveren en enthousiasmeren, wil meewerken aan onderwijsontwikkelingen binnen onze school en vol passie over
zijn vak spreekt. We vinden het belangrijk dat je in ieder geval op dinsdag beschikbaar bent, omdat dit onze vaste dag is voor overleggen omtrent onderwijsontwikkeling. Het gaat om ziektevervanging tot minstens 21 april.

Jouw profiel
– Je bent in het bezit van een 2e graads bevoegdheid Engels (of in opleiding);
– Je hebt affiniteit met de doelgroep (BBL/KBL/TL);
– Je verweeft ICT binnen je onderwijs;
– Je weet leerlingen en collega's te boeien met ondernemende lessen;
– Je bent communicatief sterk en een echte teamplayer.
– Je vindt het belangrijk dat leerlingen de mogelijkheden en kansen krijgen om zich optimaal te ontwikkelen en werkt vanuit een positieve basishouding waarbij je ook kijkt wat er 'achter' gedrag zit. 

Werkzaamheden
– Verzorgen van lessen Engels;
– Het begeleiden, motiveren en ondersteunen van leerlingen;
– Ondersteunen van organisatorische activiteiten;
– Onderhouden van contacten met ouders;
– Bijdrage leveren aan de ontwikkeling, vernieuwing en opbrengsten van het onderwijs.
– In overleg het verzorgen van het mentoraat.

 

Wat bieden wij?
– Een tijdelijk dienstverband van 0,6 fte met uitzicht op een vaste aanstelling.
– De school heeft een goede begeleidingsstructuur voor startende en/of nieuwe docenten. 
– Salaris conform CAO Voortgezet Onderwijs
– Arbeidsmarktoelage van 7,5%, per kwartaal uitgekeerd.

 

Solliciteer