Docent Engels 2e graads in Alphen aan den Rijn

Als docent Engels bent u verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van lessen in de onderbouw vmbo, havo en vwo. U draagt uw relevante kennis en kunde op een enthousiaste manier over naar de leerlingen, bent verantwoordelijk voor het creëren
van een uitdagende leeromgeving. Daarnaast levert u een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen. De lessen worden gegeven op locatie Nieuwe Sloot.

Locatie Nieuwe Sloot
Het Scala College heeft een apart onderbouwhuis voor alle 1e en 2e klassen en 3 vwo. Dit zorgt voor een geheel eigen sfeer waarin de leerling in een veilige setting kan wennen aan het voortgezet onderwijs. We werken in teams en zijn bezig met een aantal interessante
onderwijsontwikkelingen waarin meer maatwerk voor de leerling centraal staat. Dit betekent ook maatwerk voor onze docenten. We zijn een opleidingsschool dus ook jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk.
 
Onlangs heeft het (t)vwo het predicaat "Excellente School" verworven voor het bijzondere internationaliseringsprogramma in de tweetalige afdeling van het vwo.
 

  • U bent in het bezit van een 2e graads bevoegdheid ;
  • U bent pedagogisch en onderwijskundig sterk;
  • U bent in staat uw relevante kennis en kunde op een enthousiaste manier over te dragen;
  • U zoekt de samenwerking met (vak)collega’s en zorgt voor een goede relatie met ouders en andere belanghebbenden;
  • U bent in staat kerndoelen en exameneisen te vertalen naar de onderwijspraktijk;

CAO-VO.

Solliciteer