Docent Engels 2e graads (0,8/1,0 fte) in Heemskerk

Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste docent Engels 2e graads, of studerend hiervoor, voor 0,8-1,0 fte. Je bent inzetbaar in de bovenbouw. Je maakt zowel deel uit van een vaksectie als van een afdelingsteam. Afhankelijk van je ervaring kan je
worden gevraagd voor een mentoraat van een klas. 

Je hebt een passie voor het onderwijs, een grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep en bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid of je bent in het bezit studerend hiervoor. Daarbij heb je affiniteit met ICT en digitaal lesmateriaal. We
gaan ervan uit dat je graag samenwerkt en wil werken aan je eigen ontwikkeling in samenspraak met je teamleider, vaksectie en coach.

Het Kennemer College Beroepsgericht in Heemskerk is een school in opbouw. De missie en visie zijn opnieuw doordacht. In lijn daarmee wordt hard gewerkt aan een nieuw, onderscheidend profiel nadat het vorige onderwijsconcept is verlaten.
Meer informatie over de school vind je op beroepsgericht.kennemercollege.nl.

Wij bieden een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform de cao vo.

Voor meer informatie kun je Irene Mols, teamleider bereiken via 0251-241944 of mailen naar i.mols@kennemercollege.nl. Je sollicitatiebrief met cv kun je vóór 8 december 2019 a.s. onder vermelding van de vacaturenaam mailen naar i.mols@kennemercollege.nl.

Solliciteer