Docent Engels 2e graads (0,6 – 0,8 fte) tijdelijk in Castricum

Wij zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste docent Engels 2e graads voor 0,6 – 0,8 fte. Het gaat om een tijdelijke vacature wegens ziektevervanging. 
Je maakt zowel deel uit van een vaksectie als van een afdelingsteam.  
 

Jouw profiel 
Je hebt een passie voor het onderwijs, een grote betrokkenheid bij de leeftijdsgroep en bent uiteraard in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid. Je onderschrijft de ingezette onderwijsvernieuwing op het gebied van activerende werkvormen en meer differentiatie
binnen de les en wil hieraan een actieve bijdrage leveren. Daarbij heb je affiniteit met ict en digitaal lesmateriaal. We gaan ervan uit dat je graag samenwerkt en wil werken aan je eigen ontwikkeling in samenspraak met je afdelingsleider, vaksectie en coach.  
 
Jouw werkomgeving 
We bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs waarbij kennis en kwaliteit centraal staan. Binnen onze scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium werken 1600 leerlingen en 160 medewerkers in een omgeving die stimuleert tot leren in
een plezierige, veilige sfeer. Gedurende het eerste jaar neem je deel aan een intern coachingprogramma voor nieuwe docenten. 
 

Een tijdelijk dienstverband. Het salaris is conform de cao VO. 
 

Solliciteer