Docent Engels 2e graad in Rijswijk

Docent Engels 2e graad

Baanomvang: circa 0,4  fte
Ingaande per: 1 maart 2023
Wegens: Vacature

De leerlingen en medewerkers van het Rijswijks Lyceum en Van Vredenburch College vormen een afspiegeling van de bevolking in een grootstedelijk gebied en daar zijn we trots op. Wij gaan ervan uit dat we goed zijn dankzij onze diversiteit. Op onze openbare school
vinden we onderling begrip en respect belangrijk.

Als docent Engels 2e graad geef je circa 6 lesuren per week les aan een diverse groep van leerlingen in  het VMBO. Als startende collega zul je intensief worden begeleid door een sectiegenoot en een schoolopleider. Daarnaast verzorgen wij o.a. intervisie-bijeenkomsten
en video-interactie-begeleiding. En natuurlijk kun je op elk moment je collega aanspreken in de lerarenkamer. Op die manier voel je je bij ons snel onderdeel van het team en de school.

Ben jij: bevoegd om les te geven in dit vak dan wel hiervoor in opleiding of heb je eerder ervaring opgedaan in het uitdagen van leerlingen?

Denk jij: dat je een bijdrage kan leveren aan het versterken van vertrouwen in elkaar, om zo een positieve invloed te hebben op het leren van leerlingen?

Solliciteer