Docent Engels 1e of 2e graads in Zwolle

Wil jij als docent Engels graag een aantal uren extra werken, of ben je op zoek naar een kleine aanstelling? Dan hebben we bij Onderwijsroute &JIJ in Zwolle een mooie vacature voor jou voor 6 lesuren per week.

Over Onderwijsroute &jij
Onderwijsroute &jij is een jonge, vernieuwende onderwijsroute binnen Capellen Campus die onderwijs biedt aan mavo- havo- en vwo-leerlingen van circa 15 tot 18 jaar. &jij is het vervolg op onderwijsroute 10-14 en onderwijsroute Mens&. We zijn in schooljaar 2021-2022
met &jij gestart. Er zijn nu meer dan 100 leerlingen die onze route volgen. Kijk voor meer meer informatie over onderwijsroute &jij op
www.route-enjij.nl.

Samen met Van der Capellen SG en de Onderwijsroutes 10-14 en Mens& maken we deel uit van de Capellen Campus. De campus biedt een dynamische, gezellige en ambitieuze werkplek. Iets voor jou? Reageer dan op onze vacature!

JIJ in jouw rol
Je verzorgt de lessen Engels aan drie verschillende groepen: twee klassen 9 (klas 3) en één klas 10 (klas 4).

Om goed invulling te kunnen geven aan deze rol, beschik je over een lesbevoegdheid voor Engels, of je bent studerend hiervoor. Je hebt voldoende stage- of werkervaring in de bovenbouw om zelfstandig in de klas te staan, maar weet ook dat je onderdeel bent van
een docententeam.

Je bent actief, energiek en betrokken bij de leerlingen, die je graag ziet groeien in hun ontwikkeling. Je geeft de leerling nooit op!

We bieden jou
We verwelkomen je graag in ons professionele en lerende team, waarin collegiaal wordt samengewerkt.

Dit betreft een vacature per z.s.m., we bieden een contract voor 0,25 fte, in eerste instantie tot 1 augustus 2023. Bij wederzijdse tevredenheid bekijken we graag met jou welke mogelijkheden er zijn voor verlenging/uitbreiding na de zomer. Inschaling vindt
plaats op basis van opleiding en werkervaring volgens de CAO VO.

Kom in contact
Enthousiast geworden? Stel jezelf dan snel aan ons voor via de knop "solliciteren". Je toekomstige collega’s en leerlingen kijken al naar je uit!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Henk Kaptein (directielid) 038-4262850. Voor vragen over de procedure is Marieke van den Brink (corporate recruiter) bereikbaar via 06–21960871.

Wij staan voor gelijke kansen voor iedereen, ongeacht leeftijd, gender, beperking, geaardheid, sociale of culturele achtergrond. Iedereen is welkom!

Solliciteer