Docent Engels 1e graads in Katwijk

Are you the most enthusiastic teacher of English in the Netherlands? Do you only speak English in class and do you also want to continue to develop yourself as a teacher? Then take up the challenge and apply with us. We are a fantastic, active school with
bilingual education (TTO) for havo and vwo. We are developing a strong curriculum internationalisation within Europe, Canada and Japan.  Will you come and join our team?

Jouw team
Je bent lid van de sectie Engels die uit 10 docenten bestaat. Naast het werken met de methode in boekvorm en digitaal, is de sectie in beweging met ontwikkelen van activerende en uitdagende didactiek.
Je wordt bij de start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van je sectiegenoten en één van onze coaches. Zij maken je wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je
in het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in je tweede jaar zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.

Jouw uitdaging
Ben jij een enthousiaste 1e graads bevoegde docent Engels (of in opleiding daarvoor) dan hebben wij een baan voor je. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen. Als je overtuigd
bent van de meerwaarde van tto-onderwijs en daar ook participant wilt zijn in de ontwikkeling, is dat een pré. Je bent vaardig in het gebruik van ICT en een voorstander van doeltaal-voertaal.

 

 

Jij bent
studerende (in het laatste jaar), beginnend docent of al in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid Engels. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling,
zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor of tto-docent, aan.
 

Wij bieden jou  
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder zijn er ook nog:

  • salaris conform cao VO schaal LB/LC
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden, a.s.r. Vitality, Learnspace etc.

              
Dienstverband                      
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.

 

Solliciteer