Docent Engels, 1e graads in Enschede

Ben jij docent Engels in het eerstegraads vakgebied en vind jij het leuk om onze havo- en vwo-leerlingen de Engelse taal en cultuur bij te brengen? Ben je per 28 oktober beschikbaar voor een tijdelijke, parttime baan? Solliciteer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Engels aan havo/vwo-leerlingen in de klassen 1 t/m 4 op de locatie Van der Waalslaan.
Door jouw contact met de leerlingen en jouw interesse voor het vak weet je ze constant te boeien.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels. Je bent enthousiast en je weet hoe je les moet geven aan leerlingen van de havo en het vwo. Je hebt kennis van de digitale toepassingen rondom het vak Engels.

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer
College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. De school ziet haar taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. Het Bonhoeffer College wil in het belang van de leerling
én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin we leerlingen in staat stellen zich breed te ontwikkelen en hen uitdagen tot actief en zelfstandig leren.

Locatie Van der Waalslaan heeft ongeveer 1650 leerlingen en biedt onderwijs aan leerlingen voor mavo, havo, vwo (atheneum, gymnasium en vwo-plus). Wij zijn een grote school met een groot aantal mogelijkheden. We organiseren ons onderwijs op een kleinschalige
manier, zodat elke leerling zich echt thuis voelt. Onderwijs maken wij samen met onze leerlingen en hun ouders, omdat wij geloven dat leerlingen – ook zelf – weten wat goed voor hen is.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,5 – 0,6 fte), tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof, van 28 oktober 2019 tot 8 februari 2020.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.878 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC) . Dit salaris is conform de CAO VO.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij dhr. Gert-Jan Gortemaker, teamleider vwo bovenbouw, telefoon 06 538 325 32.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

1e graads

Schaal LC, maximaal 4.878,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Solliciteer