Docent Engels 1e graad 0,6/0,8 fte 071220512 in Bergen op Zoom

MollerJuvenaat Bergen op Zoom
“Jij bent aan Zet” of “Het beste van twee werelden”

Docent Engels 1e graad 0,6/0,8 fte FTE
Ter vervanging van een collega

Heb je passie voor het docentschap, werk je graag in een vernieuwende omgeving en hou je van het coachen van havo, atheneum en gymnasium leerlingen? Dan ben jij de docent die wij zoeken! Als docent vind je het belangrijk om leerlingen te inspireren en begeleiden bij hun ontwikkeling en algemene vorming. Je voert regie over het onderwijsproces waarbij je leerlingen voldoende keuzevrijheid en –mogelijkheden biedt. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van studievaardigheden en het nemen van eigenaarschap. Dit doe je door structuur te bieden, te differentiëren en te coachen met formatief handelen en evalueren als basis.

Onze school

MollerJuvenaat is gelegen aan de rand van centrum van Bergen op Zoom waar 1000 leerlingen wereldbewust en eigentijds onderwijs volgen. Ons onderwijsaanbod bestaat uit havo, atheneum en gymnasium. Onze locaties kenmerken zich door een campusgevoel, waar de bijbehorende sfeer gekoppeld wordt aan een optimale leer- en werkomgeving met flexibel comfort van onze leerlingen. Hierbij passen inspirerende en betekenisvolle ervaringen. Ons ‘House of Students – onderwijsconcept’, betekent dat onze leerlingen naast hard werken tijdens hun schoolperiode tegelijkertijd ook geïnspireerd en uitgedaagd worden. Dit doen we niet alleen in de lessen maar ook daarbuiten met onze House of Students activiteiten. Onze leerlingen en collega’s leren van en met elkaar.

Wat heb je nodig?
• Je hebt een relevante bevoegdheid 1e graad Engels of bent in opleiding hiertoe;
• Je kunt structuur bieden, differentiëren en je werkt graag met leerdoelen;
• Je hebt oog voor de leerlingen en je beschikt over coachende vaardigheden;
• Je hebt reflectief vermogen en je blijft graag bijleren;
• Je werkt graag samen en draagt vanuit jouw eigenheid bij aan een professionele en prettige werkomgeving.

Wat bieden wij jou?
Een dienstverband op basis van vervanging per ingang van het schooljaar 2022-2023 voor de duur van de vervanging doch uiterlijk tot einde schooljaar. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Onze overige arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in een cao op verenigingsniveau. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o., een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en goede leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van katholieke scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Hoe nu verder?

Op MollerJuvenaat ben jij aan Zet! Wil je meer weten over deze vacature of over onze school kan je meer informatie vinden op de volgende websites; www.mollerjuvenaat.nl en www.omo.nl. Als je daarna nog vragen hebt, kan je contact opnemen met Frank Looijen, schooldirecteur, via f.looijen@mollerlyceum.nl of via telefoonnummer 0620838890.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaand profiel, kan je via www.omo.nl solliciteren door het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae. Solliciteren kan tot uiterlijk 24 mei 2022.

Solliciteer