Docent Engels 1e gr (0,5-0,6 fte) JBC192012 in ‘s-Hertogenbosch

Het Jeroen Bosch college te ’s-Hertogenbosch is op zoek naar een 1e graads docent, die lessen Engels kan verzorgen aan onze bovenbouw leerlingen. Het in bezit zijn van een 1e graad Engels geniet de voorkeur, evenals relevante ervaring met examenklassen in het VO.

De betrekkingsomvang van deze vacature is circa 0,5 – 0,6 fte. De inschaling van deze functie zal plaatsvinden op basis van het huidige salaris.

Op het Jeroen Bosch College studeren en werken ongeveer 1100 leerlingen, 80 docenten en 25 onderwijsondersteunende medewerkers op de afdelingen mavo, havo, vwo en gymnasium. De school heeft één locatie, aan de Rompertsebaan 63 in ‘s-Hertogenbosch.

Het Jeroen Bosch College heeft, naast het reguliere aanbod, een viertal speciale onderwijsprogramma’s; tweetalig onderwijs (tto) op de afdelingen havo en vwo, Technologie en Toepassing op de afdeling mavo, Technasium voor de havo- en vwo-afdeling en Kunst-beeldend voor alle afdelingen.

Het Jeroen Bosch College biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer, ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak én goede begeleiding door een interne coach.

De ingangsdatum voor deze functie is 1 augustus 2019.

U kunt uw belangstelling voor bovenstaande vacature uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl). voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze P&O-adviseur, Mascha Voets, via telefoonnummer 073-6412350 of via de mail m.voets@jbc.nl.

Wij ontvangen uw reactie graag zo spoedig mogelijk.

Solliciteer