Docent Engels ( 1e en 2e graads) in Utrecht

Engelse docenten opgelet! Ben jij op zoek naar een baan en wil je graag z.s.m aan de slag? Kom werken via Randstad onderwijs als docent Engels! Lees gauw verder

wat bieden wij jou

  • Salaris conform VO CAO
  • Buddy via Mentorrandstad
  • Doorgroeimogelijkheden via Randstad Onderwijs
  • 0,2 – 1.0 FTE
  • Noord Holland (Zaandam tot aan Schagen)
  • Reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering

wie ben jij

Als docent ben jij naast je pedagogische en didactische vaardigheden ook flexibel ingesteld. Je staat open om ervaring op te doen bij verschillende scholen. Mocht je nog in opleiding zijn dan ben je ook welkom om te solliciteren. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een eerstegraads of tweedegraads bevoegdheid
  • Heb je ervaring en affiniteit met VO/MBO leerlingen

wat ga je doen

Als docent zul je de lessen Engels verzorgen aan de leerlingen. Heb je hierbij specifieke voorkeuren of wensen? Dan kun je dit uiteraard met ons bespreken. Wil je bijvoorbeeld ook iets doen met het mentoraat? Dan is dit ook mogelijk.
Addition: It is manditory for the teacher to speak Dutch at B2 level or preferibly higher because you would work with Dutch students. You also need a certificate of aptitude from the Dutch government.

waar ga je werken

Als docent Engels kom je te werken bij de school die bij jou past. Werken binnen het VO of MBO behoort tot de mogelijkheden. In een kennismakingsgesprek bespreken wij jouw behoeftes en welke school bij je past. Op welk onderwijsniveau wil je lesgeven? Wil je het mentoraat verzorgen? Wat typeert jou als docent? Dit zijn enkele vragen die in het gesprek aan bod komen. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden met je te bespreken. De scholen waar wij mee samenwerken zitten in de omgeving Zaandam, Alkmaar, Schagen, Heerhugowaard, Hoorn, Haarlem, Purmerend en Lelystad.

sollicitatie

Ben jij enthousiast geraakt om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop. Heb je nog vragen en/of wil je meer weten over de mogelijkheden? Schroom niet en bel of app dan gerust met Awien van Randstad Onderwijs via 0651689634.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer