Docent Engels (1,0 fte) Jan van Brabant Molenstraat in Gemert

Docent Engels (1e graad, 1,0 FTE)
Wie je ook bent of waar je ook vandaan komt, bij het Jan van Brabant College is elke leerling en elke medewerker van harte welkom. Iedereen voelt zich hier snel thuis. Wij zijn het warme hart van Helmond en daar zijn we trots op.
Het Jan van Brabant College, vestiging Molenstraat biedt mavo, havo en vwo aan, zowel Nederlandstalig als tweetalig. We behoren al jaren tot de beste tto-scholen van Nederland. Daarnaast zijn we Brainportschool; wij bereiden onze leerlingen voor op de wereld
van morgen en daarbij richten we ons op de mogelijkheden die onze Brainportregio biedt. Samenwerking met het bedrijfsleven en andere organisaties in de regio vinden wij heel belangrijk. Op onze school heerst een prettige sfeer waarin leerlingen worden gezien
en kunnen leren. We hebben een breed onderwijsaanbod waarin leerlingen veel kunnen kiezen en kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Samen zorgen wij voor goed onderwijs. 

De vacature
Met ingang van het nieuwe schooljaar ontstaat er bij de vestiging Molenstraat een vacature voor Docent Engels (1e graad).

 

Gevraagd
Voor deze vacature vragen wij een eerstegraadsbevoegdheid voor het vak Engels. Bij voorkeur heb je ervaring in de bovenbouw en het tweetalig onderwijs. 

Arbeidsvoorwaarden
Salarisinschaling geschiedt op basis van opleiding, kennis en ervaring. 

Je komt in dienst van stichting Onderwijsgroep Oost-Brabant. Onze organisatie bestaat uit 3 scholen met 7 vestigingen in Beek en Donk, Deurne, Gemert en Helmond. Onze scholen werken nauw samen om in onze regio een hoogwaardig onderwijsaanbod te garanderen.
Centraal in onze ambitie staan hoge onderwijskwaliteit, diversiteit, ruimte voor leerlingen om te kiezen en bereikbaarheid. Samen leren, samen werken en samen leven kenmerkt ons als organisatie.
 
Je arbeidsvoorwaarden zijn o.a. vastgelegd in de cao VO. Jij bepaalt welke secundaire arbeidsvoorwaarden bij jou passen.
 

Solliciteer