Docent Engels, 0,8-0,9 fte, Metameer in Stevensbeek

Ben jij de docent die…
> de relatie met de leerling centraal stelt,
> vanuit die relatie werkt aan ontwikkeling van persoonlijke leertrajecten,
> samen onderwijs wil maken,
> vanuit een reflectieve houding wil blijven leren,
> kansen ziet om ict in te zetten voor onderwijsontwikkeling?

Dan zoeken wij jou!
Voor Metameer hebben we een vacature voor:

Docent Engels

> 0,8-0,9 fte ter vervanging van een afwezige collega
> De vervangingsaanstelling loopt van 2 december 2019 t/m 17 april 2020
> Bevoegdheid 2e graad Engels
> Gerichte werkervaring is een pré
> Salaris conform CAO VO in schaal LB; arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO

Metameer loopt voorop in de vorming van persoonlijke leertrajecten. Hierbij is de ontwikkeling van de leerling het uitgangspunt. Relatie komt vóór prestatie. We zijn een innovatieve school die vanuit partnerschap met leerling, collega’s, ouders en samenleving steeds op zoek is naar de volgende stap in onderwijs en begeleiding. Hierbij staat het leren van alle deelnemers centraal. Metameer biedt met circa 300 personeelsleden, onderwijs aan 2.200 leerlingen, verdeeld over twee locaties: één in Stevensbeek en één in Boxmeer. Beide locaties bestaat uit kleinere teams. Hiermee is kleinschaligheid ingebouwd voor medewerkers en leerlingen. Aandacht, kwaliteit en innovatie zijn onze kernwaarden.

Méér met onderwijs
Leerlingen ontwikkelen zich op hun eigen niveau. Wij verwachten van onze docenten dat ze de leerling leiden, begeleiden en loslaten. Dit hangt af van de leervraag van het kind. Leerlingen behalen het diploma dat bij hen past. En er is meer… ze ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze met hun talenten willen en wat ze kunnen. Ze leren hoe zij zich waardevol kunnen inzetten in de samenleving.

Jij als docent
Als docent ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van leerlingen. Persoonlijke aandacht en ondersteuning voor de leerlingen draagt Metameer hoog in het vaandel. Je werkt in teams samen met collegiale docenten, maar er is ook aandacht voor de individuele professionalisering in je eigen vakgebied.

Belangstelling?
Spreekt dit je aan? Wil jij hieraan bijdragen en deel uitmaken van ons team?
Solliciteer dan op deze vacature.

Je motivatie, met curriculum vitae kun je tot en met donderdag 3 oktober versturen t.a.v. Jaap Folkersma, locatiedirecteur Stevensbeek.. Dit kan door te solliciteren op deze functie via de website van www.omo.nl. Je kunt solliciteren via de volgende link:
https://vacatures.omo.nl/vacaturebeschrijving/docent-engels-2e-graad-0-8-0-9-fte-metameer

Gesprekken vinden plaats in de week van 7 oktober.

Meer informatie over deze functie?
Neem contact op met Anita Beurskens, A.Beurskens@metameer.nl, teamleider Stevensbeek. Neem ook een kijkje op onze website: www.metameer.nl.

Op deze sollicitatie is de sollicitatiecode van Metameer van toepassing.

Solliciteer