Docent Engels (0,5 – 0,7 fte) – Technova College in Ede

De toekomst vraagt om technische experts voor de wereld van morgen. Durf jij de uitdaging aan om deze specialisten op te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Technova College in Ede, onderdeel van COG, zoekt een Docent Engels, 0.5 – 0.7 fte (ziektevervanging).

Wat ga je doen?
Als Docent Engels maak je deel uit van het team IT & Development. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een prettige en veilige leeromgeving voor onze studenten. De rol van de docent is gericht op het verzorgen van onderwijs, begeleiding en coaching van studenten tijdens hun studie en beroepspraktijkvorming.

Je verzorgt lessen op het gebied van Engels. Deze lessen geef je aan studenten op de opleidingen Allround Medewerker IT Systems & Devices (niveau 3), Expert IT Systems & Devices (niveau 4) en Software Development (niveau 4). Vakinhoudelijk begeleid je hen in hun leerproces. Je bereidt de studenten voor op de centrale examens en neemt mondelinge examens af. Daarnaast coach je de studenten in hun persoonlijke ontwikkeling en beroepspraktijkvorming. Met jouw actuele kennis draag je bij aan de ontwikkeling van onze onderwijsprogramma’s.


Wie zijn wij?

Technova College is de MBO-school in Ede waar alles draait om techniek en creativiteit. Gepassioneerde docenten leiden de studenten op tot technische en creatieve vakmensen van de toekomst. Deze mix zorgt voor het enorm bruisende karakter binnen onze school. In het schoolgebouw hebben we innovatieve, goede werkplaatsen waar de echte praktijk te zien is. In projecten werken opleidingen samen en zo maken onze studenten kennis met andere technieken en leren ze van elkaar. Samen met bedrijven in de regio leiden we studenten op tot wendbare professionals.

Binnen het team IT & Development bereiden we onze studenten voor op een baan in de ICT. Dit kan een baan in ICT Beheer zijn of als Software Developer. De opzet van onze opleidingen is praktijkgericht. We werken met projecten die een afspiegeling zijn van de realiteit op de werkvloer, waarbij we studenten voorbereiden op de beroepspraktijk.

Deze korte video geeft een beeld van de opleidingen van team IT & Development.

Technova College vormt samen met verschillende aangesloten MBO- en VO-scholen in de regio Vallei en Gelderland-Midden en met Knooppunt Techniek de Stichting COG.


Wie ben jij?
Jij wordt enthousiast van contact met studenten in de leeftijd van 16-22 jaar. Je ziet en hoort wat hen bezig houdt en spreekt de juiste taal om hen te bewegen het beste uit zichzelf te halen. Je bent toegankelijk, staat stevig in je schoenen en weet jouw vakkennis te vertalen naar aantrekkelijke lesprogramma’s en werkvormen.

Jij bent een collega die de samenwerking opzoekt en open staat voor feedback. Je bent digitaal vaardig en omarmt nieuwe onderwijsvormen zoals blended learning.

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over een relevante tweedegraads onderwijsbevoegdheid.

Wat bieden wij?
Betekenisvol en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is. Dat doe je in een team vol bevlogen en ervaren collega’s. Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie.

We bieden jou een tijdelijk contract op basis van ziektevervanging tot 31 juli 2023. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt in schaal LB (cao mbo) minimaal EUR 3086,- en maximaal EUR 4615,- bruto per maand bij een voltijd dienstverband.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantietoeslag van 8%, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds en een premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kun je gebruik maken van een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness en kun je onder voorwaarden deelnemen aan ons fietsplan.

Werken in onderwijs is intensief maar daarentegen ben je alle schoolvakanties vrij.

Bijzonderheden
Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde om te kunnen worden benoemd.

Enthousiast over deze baan? Solliciteer!
Wij komen graag met jou in contact. Je kunt jouw CV en motivatiebrief tot en met 28 maart 2023 eenvoudig insturen via de knop ‘solliciteren’.


Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over deze vacature of onze organisatie? Maarten Griffioen of Tom van Kooten vertelt je er graag meer over. Maarten is te bereiken via telefoonnummer 06-22640490 of per e-mail m.griffioen@technovacollege.nl. Tom is te bereiken via telefoonnummer 06-41240006 of per e-mail t.vankooten@technovacollege.nl.

Kom je liever eerst sfeer proeven?

Onze collega's staan graag klaar om je kennis te laten maken met het Technova College. Neem hiervoor contact op met de contactpersoon.

Solliciteer