Docent Engels 0,4 – 0,8 fte in Lelystad

Onze collega gaat met zwangerschapsverlof. Zorg jij voor een naadloze overname van de lessen Engels aan onze leerlingen in de onderbouw van het havo en vwo?
Een tijdelijke baan ter vervanging van een afwezige collega is niet voor iedereen weggelegd. Je moet een flinke portie lef bezitten. En laat dat nou precies de uitdaging voor jou zijn! Als redder in nood sta jij met net zoveel enthousiasme voor de klas als
je collega’s met een vaste aanstelling. Sterker nog, jij bent éxtra gemotiveerd om onze leerlingen de kwalitatief goede lessen te bieden die zij verdienen. Jij durft die uitdaging aan te gaan, bij Porteum.

Samen is beter
We bouwen nú aan de campus. Letterlijk. De gloednieuwe, hypermoderne, ruime en duurzame Porteum-campus met innovatieve IT- en klimaatsystemen is dé plek waar vanaf augustus 2021 alle leerlingen en collega’s bij elkaar komen. Hier gaan we werken als een ‘school
in een school’. Dat betekent dat je altijd met een eigen team samenwerkt om onze leerlingen van het beste onderwijs te voorzien. Porteum is goed bereikbaar met de auto, fiets én openbaar vervoer.
Tot we de schooldeuren van deze campus openen doceer je vanaf SG De Rietlanden.
Dit schooljaar maak jij de sectie Engels compleet door vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Je kunt per direct voor 0,4 fte aan de slag. In november breiden we dit nog eens uit naar 0,8 fte.
Je wordt met open armen ontvangen in een team van vakkundige en enthousiaste docenten, die maar wát blij zijn met jouw ondersteuning.

Meer dan een invaller
Als dé vervangend docent Engels weet jij precies wat er van je verwacht wordt. De lijnen zijn helder en er ligt een duidelijke planning. Met jouw flexibele instelling en passie voor het vak, spring jij daarom moeiteloos in om de lessen van je afwezige collega
over te nemen. Een mooie uitdaging die jij zonder twijfel aan durft te gaan.
Jouw creatieve aanpak begint bij het:

 • verzorgen van het vak Engels.
 • optreden als een inspirerende en coachende mentor voor jouw eigen mentorklas.
 • samenwerken met jouw collega’s om nieuwe onderwijsmogelijkheden vorm te geven.

Uiteraard heb je een tweedegraads onderwijsbevoegdheid docent Engels. Je bent iemand die buiten de getekende kaders durft te kijken. Want iemand die de leefwereld van de leerlingen begrijpt, kan ernaar handelen. Je bent meer dan een invaller voor de leerlingen
en jouw toekomstige collega’s, je bent een docent die:

 • goed kan plannen en organiseren
 • een grote klas makkelijk kan managen
 • weet op welke manier de leerlingen het best de stof leren begrijpen

Nog volop in de weer met je LIO? Ook dan ontmoeten we jou (en eventuele klasgenoten) graag.

Jouw lef wordt beloond

 • brutomaandsalaris tot €4301 (LB) plus eindejaarsuitkering.
 • Een tijdelijke aanstelling gedurende het zwangerschapverlof van een collega, per direct voor 0,4 fte. Per november 2020 wordt dit uitgebreid naar 0,8 fte.
 • reiskostenvergoeding.
 • cafetaria-regeling met onder andere bedrijfsfitness en fietsplan.
 • pensioenregeling.

Solliciteer