Docent Engels (0.8 FTE) in Harderwijk

 
 Wij geven onze leerlingen de aandacht die ze verdienen.  
 
 ’s Heeren Loo Onderwijs is onderdeel van de Stichting  
’s Heeren Loo Zorggroep en bestaat uit de vier scholen voor Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO), te weten het Emaus College in Ermelo, het Rietschans College in Harderwijk, Beekdal in Amersfoort en de Lasenberg in Soest. Binnen de Stichting ’s Heeren Loo Zorggroep
zijn de scholen voor Voortgezet Speciaal Onderwijs een klein maar toch belangrijk onderdeel van het totale aanbod van de Stichting. De scholen bieden passend onderwijs dat aansluit bij de vraag en behoefte van de individuele leerling en maken ook de inzet
van een onderwijs-zorgarrangement mogelijk. Daarnaast is het Voortgezet Speciaal Onderwijs voor jongeren met een bijzondere- en/of ingewikkelde zorgvraag een belangrijke partner in het kader van een driemilieus behandelvoorziening. 
Onze scholen zijn vooral speciaal omdat er veel aandacht wordt besteed aan de voorwaarden, die nodig zijn om te komen tot leren en werken. We bieden programma’s aan voor leren en voor gedrag, met als doel de onderwijsmogelijkheden te realiseren, die passend
zijn bij de eigen hulpvraag van de leerling. Als school werken we dan ook nauw samen met de ouders, de hulpverleners en andere betrokkenen.  
Voor meer informatie over onze scholen verwijzen wij u naar onze website: 
www.shlonderwijs.nl 

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in het voortgezet speciaal onderwijs, waarbij je met meer bezig bent dan alleen je vak? Solliciteer dan nu!   
 
Wij zijn opzoek naar een docent Engels die thuis is in het vak. 
Kunnen omgaan met de leerlingen en hen leren hoe de wereld werkt maakt het werken op het Rietschans college speciaal. Vakinhoudelijke uitleg en het hebben van een goed gesprek, met een van de leerlingen, vinden wij net zo belangrijk.  
 
Professionele teamontwikkeling, reflecteren op eigen handelen, flexibiliteit en collegialiteit vinden we belangrijke eigenschappen.  
 
Wanneer je voor ons kiest, kom je te werken in een klein, warm en gezellig team met enthousiaste medewerkers, een kleinschalige school met ruimte voor veel persoonlijk contact met de leerlingen.  
 
Voel jij je op je gemak met leerlingen op vmbo- en havoniveau, zie jij jezelf samenwerken met je collega’s uit het zorg- en docententeam? dan horen we graag van je.   

 
 
 

Het salaris is conform CAO, met goede secundaire arbeidsvoorwaarde. 

Solliciteer